Harta Cehia

Harta geografica Cehia cu capitala la Praha cu harti si imagine interactiva satelitara, localizare strazi, auto-strazi, si orase din Cehia, stabilire trasee turistice prin Praga republica Cehia. Planificarea pe harta si stabilirea vizitarii obiectivelor si zonelor turistice din Praga e trebuiesc neaparat vizitate atunci cand esti in vizita prin acest oras.

Un oras absolut superb, cu o atmosfera plina de viata, capitala ceha te va face sa te simti ca ai facut cea mai buna alegere vizitand-o. Vei avea parte de o imbinare exceptionala intre vechi si nou, completata de cladirile in culori vii si acordurile muzicantilor ce rasuna la tot pasul.

Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, Praga este capitala artei, dar si un loc ce atrage turistii datorita preturilor avantajoase. Daca ajungi in cel mai important oras din Cehia, te vei descurca de minune. Aici nu ai cum sa te ratacesti, folosind metroul spre orice colt al urbei, ghidandu-te dupa harti pe care le gasesti peste tot, chiar si in hoteluri, si indicatoarele care nu-ti da voie sa gresesti. Recomandat este sa te plimbi descoperind comorile orasului, casele galbene, portocalii si crem, cu muscate la geam. Asa vei simti aerul boem al zonei, cand ajungi pe podul Carol, marginit de zeci de statui si plin de pictori si muzicanti.

Din piata Venceslas, coborand pe bulevard intri spre partea veche a orasului. Din strazile mari si asfaltate ajungi repede la stradutele medievale cu piatra cubica. Centrul vechi, are farmecul sau, cu toata agitatia din fata primariei, unde lumea se strange la fix o ora dupa miezul zilei pentru a vedea orologiu astronomic. Marionetele asezate pe zidul turnului se misca iar miniaturile celor 12 apostoli apar rand pe rand deasupra cadranelor. Tot de aici se vad si cele doua turnuri impresionante ale bisericii, Notre Dame de Tyn. Daca mai zabovesti putin poti asculta zgomotul pietei, iar seara pe cel al teraselor, acestea intinzandu-se pana in strada.

Daca iubesti arta si cultura, poti vizita numeroase muzee si galerii de arta si pictura. Pentru a vedea aceste colectii impresioante e nevoie de cateva zile. Nu trebuie ratata vizita la Palatul Regal. Te va coplesi cu frumusetea lui, mai ales gradinile ingrijite care il incadreaza perfect. Nu rata o plimbare cu vaporasul sau cu vestitul tramvai istoric.

Adevaratele descoperiri le faci si pe stradutele inguste care duc spre podul Carol. Aici poti savura o cafea excelenta sau o prajitura delicioasa. In plus, poti face si cumparaturi, pentru ca Praga nu duce lipsa de magazine. Printre cele mai fascinante sunt cele cu suveniruri, in care poti sa gasesti obiecte unicat, din sticla colorata, marionete pe care poti sa le si incerci sau cristale boemia. Nu rata bazarul de la Havelske Trziste din Piata Sf. Gall. Este un loc aglomerat si galagios, dar plin cu oameni veseli si serviabili.

Harta Praga - Harti interactive din Praha

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Luxemburg harta interactiva geografica si rutiera cu imagini orientere tip gps pozitia strazilor, oraselor si auto-strazilor. HArta interactiva pentru Luxemburg pentru localizare orase, strazi si autostrazi, posibilitatea de stabilire pe harta trasee turistice sau intinerarii turistice prin Luxemburg, unele harti online te ajuta foarte mult in stabiilirea sau localizarea traseelor sau rutelor care le aveti de strabatut.

  Harta Luxemburg preluata de pe googlemaps cu imagini din satelit

 • Imagine satelitara tip gps Harta Ungaria imagine interactiva cu strazile si orasele din Budapesta Hungaria.
  Harta interactiva si rutiera din ungaria, posibilitati de cautare trasee dupa strazi, localitate, stabilire traseu, calculare distant. Harti interactive cu strazi din ungaria. Posibilitate de cautatre o adresa pe harta din Ungaria, stabilire intinerarii. Harta rutiera detaliata din Ungaria.

 • In zona Europei de est a Peninsulei Balcanice, pe harta interactiva se gaseste Serbia, care are in componenta provinciile semi-autonome Kosovo, Voivodina si Muntenegru. Serbia nu are iesire la mare, si sunt invecinati cu: Marea Adriatica si Albania la sud-vest, la vest pe harta se poate vedea Bosnia-Hertegovina, Croatia spre nord-vest, Ungaria in partea de nord, Romania, Bulgaria la est, iar Macedonia in zona de sud-est.

  Cele mai importante orase din Serbia sunt: capitala Belgrad precum si Novi Sad, Nis, Kragujevac, Subotica.

 • Harta Italia cu harti interactive, localizare pozitia oraselor strazilor si autostrazilor din toata Italia, localizari orase sau zone de turism din Italia, stabilire trasee sau intinerarii turistice prin Italia cu harti.technorati.ro,
  Harta interactiva cu imagini din satelit va poate ajuta la stabilirea unui intinerar turistic prin orasele din Italia.

  Harta cu informatii Destinatii de vacanta in Italia, o vacanta ce merita tot efortul.

 • Afla importanta unei harti online atunci cand vizitezi o capitala europeana importanta, iar pentru ca este un oras extrem de popular si vizitat de turisti am ales Parisul ca element principal.

 • Harta Franta harti inetractive satelitara cu strazi si autostrazi din Paris Franta, localizari strazi, autostrazi, orase sau zone de cazare turistica din Franta.
  Harti din Franta orase si zone importante turistice, harta interactiva din Franta cu imagini din satelit preluata de la google maps.
  Localizare orase, stabilite trasee pe strazi si autostrazi ale Frante, calculare timpul si numarul de km care trebuiesc parcursi pana la destinatie.

 • Harta geografica si rutiera satelitara, harti localizari pozitii strazi si autostrazi din Germania, harta Interactiva satelitara cu orase si zone importante din Germania. Stabilire pe harta intinerarii obiective turistice sau cautare unui oras unde a-ti gasit o cazare ieftina in Germania.
 • Redescopera Bucurestiul

  La pas prin Bucuresti... Ce zici? E o invitatie tentanta? Parca ai vrea sa spui nu. Si totusi, lasa prejudecatile si hai la plimbare prin micul Paris de odinioara.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate