Harta interactiva Cluj Napoca

Cluj - Napoca este un oras adevarat occidental. Fosta cetate dacica Napoca a devenit, in timpul stapanirii romane, municipium si apoi colonie; in 1316 a dobandit rangul de civitas. Dupa 1407 s-a ridicat centura de aparare a cetatii; pe un deal s-au pastrat ruinele fortificatiei austriece Cetatuia 1715 - 1735. Centrul orasului este dominat de catedrala roamano-catolica Sfantul Mihail, care a fost construita in secolele XIV - XV in stil gotic, cu un turn neogotic, avand o inaltime de 80m, inaltat in secolul al XIX-lea. In apropiere ne atrage atentia statuia ecvestra a lui Matei Corvin, realizata in 1902 de artistul Janos Fadrusz.
Javascript is required to view this map.
Harta geografica satelitara si rutiera a judetului Cluj Napoca, o harta interactiva cu strazile si edificiile orasului Cluj Napoca, oferite de googlemap. Harta interactiva mai poate fi folosita pentru a identifica sau localiza anumite strazi, cluburi sau restaurante din Cluj.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Harta interactiva Constanta, harti interacive cu strazile din Constanta posibilitati cautare, strazi, locatii turistice, localizari trasee din Constanta Constanta, antica colonie greceasca Tomis, este cel mai mare port la Marea Neagra al Romaniei. Din vremea stapanirii romane se mai conserva un emporiu, cu un impresionant mozaic policrom. Genovezii au intemeiat in Constanta, in secolul al XIII-lea, o colonie; tot ei au construit aici un far, care mai poate fi vazut si astazi.
 • Harta interactiva geografica si rutiera a orasului turistic Salzburg din Austria, asa cum se vede din satelit, harta interactiva poate fi utilizata pentru localizare de strazi si autostrazi al orasului Salzburg, posibilitati de calcul distante inte orase, localizare, strazi sau edificii importante di Salzburg, afiseaza rutele dintre orase. Harta interactiva satelitara preluata de pe googlemap.
  Javascript is required to view this map.
 • Aradul este un oras vechi de pe raul Mures din 1131. Incinta cetatii sale datand din secolul al XVI-lea fiind reconstruita intre 1698 - 1701 de printul Eugeniu de Savoia, adapostand un complex de cladiri baroce din secolul al XVIII-lea. Cel mai impresionant edificiu al Aradului este Palatul Culturii, azi fiind Muzeul Judetean, cu 300 incaperi care combina o diversitate de stiluri arhitectonice.
 • Harta interactiva geografica si rutiera pentru Slovenia poate fi folosita cu usurinta pentru a localiza pe harta strazi, autostrazi, orase sau zone turistice din Slovenia.
 • Harta satelitara interactiva auto si geografica, localizari strazi, autostrazi diverse zone si orase din Danemarca. Cautare trasee auto, stabilire intinerarii turistice prin Danemarca.

  Harta Danemarca, Harti Interactive Danmark


  Javascript is required to view this map.
 • Harta, harti interactive online, din Madrid, harta rutiera cu strazi si autostrazi din Madrid Spania, localizare pe harta cu imagini din satelit, trasee sau destinatii turistice din Madrid, harti interactive preluate din googlemap oferite de catre harti.technorati.ro. Afla cu harta interctiva online pozitia orasului Madrid in Spania si unde se gaseste Madridul in Europa.

  [gmap zoom=11 |center=40.422905827972
 • Harta interactiva online cu imagini si trasee rutiere din satelit pentru orasul Deva din Romania ofera harta strazilor si oraselor invecinate din Deva.
 • Oradea, este situata de 12km, cel mai mare oras al provinciei Crisana, este principala poarta de intrare in Romania dinspre vestul Europei. Admiram aici Catedrala Ortodoxa, cunoscuta sub numele de Biserica cu luna, deoarece turla sa adaposteste un orologiu si un mecanism care indica si fazele lunii, Catedrala romano-catolica Sfanta Maria, Palatul episcopal romano-catolic, azi fiind Muzeul Tarii Crisurilor, Biserica romano-catolica Sfantul Ladislau, Sinagogo, Palatele Vulturul Negru, Apollo, Ullmann.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate