Harta interactiva din Constanta

Harta interactiva Constanta, harti interacive cu strazile din Constanta posibilitati cautare, strazi, locatii turistice, localizari trasee din Constanta Constanta, antica colonie greceasca Tomis, este cel mai mare port la Marea Neagra al Romaniei. Din vremea stapanirii romane se mai conserva un emporiu, cu un impresionant mozaic policrom. Genovezii au intemeiat in Constanta, in secolul al XIII-lea, o colonie; tot ei au construit aici un far, care mai poate fi vazut si astazi. In timpul regelui Carol I a fost modernizat portul maritim, lucrare executata sub conducerea inginerului Anghel Saligny; tot atunci au fost construite numeroase hoteluri, un impresionant Cazino in 1909 in stil Art Nouveau.

Harta Constanta

Javascript is required to view this map.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Cluj - Napoca este un oras adevarat occidental. Fosta cetate dacica Napoca a devenit, in timpul stapanirii romane, municipium si apoi colonie; in 1316 a dobandit rangul de civitas. Dupa 1407 s-a ridicat centura de aparare a cetatii; pe un deal s-au pastrat ruinele fortificatiei austriece Cetatuia 1715 - 1735. Centrul orasului este dominat de catedrala roamano-catolica Sfantul Mihail, care a fost construita in secolele XIV - XV in stil gotic, cu un turn neogotic, avand o inaltime de 80m, inaltat in secolul al XIX-lea.
 • Harta satelitara interactiva auto si geografica, localizari strazi, autostrazi diverse zone si orase din Danemarca. Cautare trasee auto, stabilire intinerarii turistice prin Danemarca.

  Harta Danemarca, Harti Interactive Danmark


  Javascript is required to view this map.
 • Harta interactiva si rutiera cu harti din Portugalia, posibilitati de cautare strazi, locatii sau zone din Portugalia, posibilitati de calculare distanta traseului,stabilire intinerariu, rute ocolitoare, setare traseu pentru imprimare, daca detineti o imprimanta.

  Harta Portugalia - Harti interactive din Portugalia

  Javascript is required to view this map.
 • Apt de inchiriat,Constanta,2camere,semidecomandat,mobilat, apa calda,zona linistita,la 15 minute de plaja din Mamaia,90RON/noapte.Relatii la tel:0723.722.807 sau pe mara.s@k.ro.

 • Aradul este un oras vechi de pe raul Mures din 1131. Incinta cetatii sale datand din secolul al XVI-lea fiind reconstruita intre 1698 - 1701 de printul Eugeniu de Savoia, adapostand un complex de cladiri baroce din secolul al XVIII-lea. Cel mai impresionant edificiu al Aradului este Palatul Culturii, azi fiind Muzeul Judetean, cu 300 incaperi care combina o diversitate de stiluri arhitectonice.
 • Harta interactiva si rutiera din Norvegia, harti interactive cu strazi, orase din Norvegia, posibilitati stabilire sau localizare trasee in norvegia, harti interactive online a Norvegiei, Norge.

  Norvegia, harta interactiva online

  cu harti.technorati.ro
  Javascript is required to view this map.
 • Irlanda harta interactiva satelitara cu strazi, orase, autostrazi afisari imagini din satelit cu Irlanda. Harti interactive cu orase din Irlanda, posibilitati cautare dupa localitati din Irlanda, trasee, stabilire intinerarii. harta auto interactiva Irlanda, cu strazi si autostrazi, preluata de la google.map


  Javascript is required to view this map.
 • Ofer cazare in Constanta, apartament 2 camere, proaspat renovat, toate utilitatile, cartier linistit, la 10 min mers pe jos de statiunea Mamaia.pretul porneste de la EUR 14/persoana/seara, copiii sub 10 ani nu platesc nimic.Pret: 14,00 €

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate