Harta statiunii Poiana Brasov - Statiunea Poiana Brasov din Romania

Statiunea Poiana Brasov din Romania este una dintre cele mai celebre statiuni montane a Romaniei, bucurandu-se de un numar mare de turisti pe perioada verii cat si pe perioada de iarna, datoritata faptului ca s-au investit sume mari de bani in modernizarea ei, astazi fiind cu siguranta una dintre putinele statiuni luate in considerare de catre orice turist.
Doar o mica privire asupra hartii statiunii Poiana Brasov, si se releva faptul ca Poiana Brasov nu este o localitate de sine-statoare, ci un cartier ce apartine de municipiul Brasov, aflandu-se in fapt la 12 km de centrul orasului medieval. Dupa cum se poate observa de pe harta statiunii Poiana Brasov, accesul pe partiile acesteia se poate realiza pe doua sosele recent modernizate, ce leaga Poiana Brasov de municipiul Brasov si de orasul Rasnov.De asemenea, tot harta turistica a statiunii Poiana Brasov ne indica faptul ca in aceasta statiune se mai poate ajunge si urmand trasee turistice montane ce au ca punct de plecare localitati precum Braosv si Rasnov, dar si Timisu de Jos, Timisu de Sus sau Paraul Rece.

Harta statiunii Poiana Brasov indica faptul ca aceasta este inconjurata de numai putin de 4 masive muntoase, privelistea fiind una de basm. Cele 4 masie muntoase sunt: Postavarul, ce are ca altitudine maxima 1 7 99 metri, Piatra Craiului, cu altitudinea maxima de 2 2238 metri, Bucegi, cu altitudinea maxima de 2 505 metri si Masivul Piatra Mare ce atinge altitudinea de 1 848 metri.

O privire atenta pe harta turistica a statiunii Poiana Brasov, arata faptul ca statiunea dispune de numeroase hoteluri de lux, cat si pensiuni si cabane rustice, perfecte pentru acele persoane care doresc ca in aceasta statiune sa se simta ca in trecutul indepartat. Fiind o statiunea dezvoltata turistic, exista chiar si hoteluri de 4 stele, precum este Hotel Alpin sau Hotel Escalade. De asemenea, si pensiunile ofera locuri de frunte pentru cazarea de lux.

Harta interactiva cu imagini din sateliat a statiunii turistice Poaiana Brasov din Romania preluata de pe google maps.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Predeal este orasul turistic din Romania situat la cea mai mare altitudine de pe intreg teritoriul Romaniei, avand altitudinea minima de 1030 metri si altitudinea maxima de 1 110 metri. Orasul Predeal este unul arhicunoscut in special pentru faptul ca acesta este ridicat la rangul de statiune turistica montana, fiind una dintre cele mai apreciate statiuni atat de catre turistii din Romania, dar si de catre turisti straini, venind iarna de iarna mii de persoane din toate zonele Europei.

 • In BRASOV si POIANA BRASOV ofer cazare de scurta durata in apartamente bloc cu 1 sau 2 camere mobilate,utilate. Comfortul termic asigurat. Preturi rezonabile. Tel: 0745668683.Pret: 0,00 $

 • Sinaia este una dintre cele mai celebre statiuni montane din Romania, atat la nivel national, dar chiar si international, in aceasta statiune venind pentru vacanta de iarna turisti straini din extrem de multe tari, precum Ucraina, Rusia, Ungaria sau chiar din tarile occidentale. Statiunea Sinaia este in fapt un oras din Romania, ce apartine de judetul Prahova. Harta statiunii Sinaia releva faptul ca orasul se afla la doar 60 km nord-vest de municipiul Ploiesti si chiar mai aproape de municipiul Brasov, fiind la o distanta de acest municipiu de doar 50 km.

 • Statiunea Durau este una dintre cele mai importante statiuni turistice de pe teritoriul judetului Neamt, aceasta castigand in ultima perioada tot mai multi turisti datorita faptului ca investitiile au fost consistente si constante.

 • POIANA BRASOV- Ofer garsoniera placuta pentru cazare de scurta durata. Termopan,tv la cablu,frigider,cuptor microunde. Apa calda nonstop. Se factureaza. Tel:0745668683. Pret: 75,00 RON

 • In statiunea montana POIANA BRASOV,la etajul 1 din 3 al unui bloc de garsoniere(zona Hotel Ruia,Miraj),ofer cazare in regim hotelier.
  Spatiul are in compunere:antreu(in care sunt amplasate frigider,cuptor microunde,cafetiera,vesela minimala),baie cu dus(apa calda este in permanenta) si camera(pat dublu,fotoliu extensibil,televizor legat la cablu,dulap,masa).Geam termopan.
  Pret cazare 1-2 persoane: 80 lei/zi.
  Pot fi contactat telefonic la numarul:0745/668683.

 • In statiunea montana POIANA BRASOV ofer garsoniera-etaj 1/3-pentru cazare de scurta sau mai lunga durata. Spatiul este dotat cu:geam termopan,televizor la cablu,frigider,cuptor cu microunde. Baia(proprie) este cu dus,apa calda livrandu-se nonstop. Pretul pe noapte este de 80 lei pentru doua persoane,negociabil in cazul unei sederi prelungite. Pentru informatii suplimentare sau rezervari sunati la telefon: 0745-668683.

 • Vatra Dornei este un municipiu ce apartine de judetul Suceava din Romania, regiunea istorica Bucovina, asezata in partea de sud a regiunii. Localitatea Vatra Dornei are in acest moment aproximativ 13 000 de locuitori, fiind o localitate celebra datorita faptului ca a fost ridicata la rang de statiune balneo-climaterica, aici fiind aer tonifiant, cat si ape minerale naturale.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate