Hartile online, ghidul perfect

Suntem pusi de multe ori in fata unor situatii care isi gasesc rezolvarea in mediul online - cand avem nevoie de un raspuns la o intrebare, cand cautam o reteta, cand vrem sa vedem o recenzie a unui film sau cautam o melodie. Internetul a devenit unul dintre cei mai de nadejde prieteni ai nostri iar acest lucru nu mai reprezinta o noutate. Iar unde dintre cele mai dese situatii cand apelam la internet il reprezinta nevoia unei harti online - plecam intr-o vacanta cu masina si avem nevoie de rutele disponibile, vrem sa gasim traseul pana la un obiectiv turistic, nu stim exact locatia pe harta a unui oras. Exista situatii si situatii iar o harta online este in masura sa ne ajute sa ne orientam atunci cand avem nevoie de acest lucru.

Exista in mediul online multe siteuri care ofera harti online, insa cele mai multe contin doar harti mici pentru fiecare oras in parte, cu dispunerea strazilor. Cel mai cunoscut site de harti online insa este Google Maps, un serviciu oferit in mod gratuit de Google, si siteul la care apeleaza majoritatea persoanelor atunci cand sunt in cautarea unor trasee. Exista insa chiar si siteuri care va ajuta sa va planificati din timp intreaga vacanta, alegand un punct initial de plecare iar aplicatia va alege traseul pentru tine si locatiile unde trebuie sa faci popasuri peste noapte.

Un lucru este cert, daca un avem la indemana un GPS, o harta online poate sa te ajute de fiecare data sa te orientezi, majoritatea fiind actualizate la zi, nefiind loc pentru drumuri eronate. Poate ca inca mai suntem fanii hartilor offline, asa cum invatam acum multi ani la geografie, cu o harta agatata pe tabla. insa pe o harta de acest gen ne va fi destul de greu sa gasim stradute mici si rute ocolitoare. Chiar daca acestea ar fi prezentate, ar fi greu pana le-am identifica si am gasi exact traseul cel mai potrivit.

Totul este foarte simplu - introducem numele strazii si intreg drumul va fi conturat de aplicatia folosita de harta online. Iata asadar cum hartile online pot reprezenta un ghid perfect al vacantei tale!

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Traim intr-o perioada in care majoritatea persoanelor au acces la internet. Asta lasand la o parte faptul ca poate la fel de multi au acces la internet prin intermediul unui telefon performant. Orice informatie necesara poate fi gasita acum cu doar cateva clickuri si o conexiune la internet, iar cum acest lucru este la indemana oricui putem afirma ca orice tool online poate ajunge la milioane de oameni.

  • Serviciile de harti online sunt foarte utile atunci cand dorim sa gasim directii spre un loc anume sau atunci cand cautam un obiectiv dintr-o localitate specificata. Unul dintre cele mai mari servicii de acest gen il reprezinta Google Maps, un serviciu oferit gratis de compania Google. In acest articol vom oferi cateva detalii despre cum se poate folosi un serviciu de harti online, insa in special serviciul oferit de Google prin aplicatia Google Maps.

  • Planificarea unei drumetii este un lucru pe cat de placut pe atat de interesant, iar toate acestea se datoreaza existentei hartilor online. Indiferent ca-ti planifici o excursie la munte si folosesti avantajele Google Earth

  • Google Maps reprezinta o aplicatie oferita de cei de la Google si se bazeaza pe un serviciu de cartografiere ce poate fi accesat la adresa maps.google.com. Aceasta aplicatie web poate fi accesata de oricine, fiind necesara doar o conexiune la internet si un calculator, sau, pentru a fi in trend, un telefon, fiind disponibile aplicatii pentru utilizarea Google Maps pe telefon.

  • O harta clasica va ramane intotdeauna un partener de nadejdie pentru tine, oriunde te-ai duce. GPS-ul a castigat foarte mult teren in ultima vreme datorita imbunatatirilor care au loc in fiecare an, astfel ca majoritatea calatoriilor au devenit mai usoare, mai frumoase si fara batai de cap, insa cu toate acestea este absolut necesar sa porti cu tine si o harta clasica ce te poate salva din multe situatii neplacute.

  • Afla importanta unei harti online atunci cand vizitezi o capitala europeana importanta, iar pentru ca este un oras extrem de popular si vizitat de turisti am ales Parisul ca element principal.

  • Google este un gigant in lumea internetului cu o popularitate foarte mare, fiind unul dintre putinele branduri de care aproape orice utilizator al mediului online a auzit. Cu o putere financiara deosebita, Google Maps a cartografiat intreaga planeta si a oferit-o tuturor utilizatorilor pentru a le facilita accesul, virtual binenteles, in diferite regiuni, astfel ca hartile online au deveni un instrument foarte apreciat si totodata foarte important care nu face altceva decat sa-i sporeasca popularitatea acestui colos.

  • Iti mai amintesti cand ai intins ultima data o harta clasica pe bordul masinii tale in incercarea de a iesi din impas? Daca poti raspunde afirmativ atunci inseamna ca nu ai facut cunostinta cu sistemele GPS care nu doar ca-ti indica directia corecta atunci cand gresesti, dar iti ofera o drumetie de neuitat, relaxanta si fara grija ca la urmatoarea intersectie o vei lua pe un drum gresit.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate