Harti.Technorati.ro harti online si informatii despre navigare GPS

Harti.Technorati.ro este una dintre cele mai bogate surse de harti online si informatii legate de navigarea GPS pentru soferii care aleg sa calatoreasca in tara sau peste hotare cu autovehiculul propriu. Lansarea site-ului a pornit din dorinta de a aduce ceva nou site-urilor de profil invechite care respectau aceleasi modele invechite, greu de navigat sau neactualizate. Harti.Technorati.ro propune un nou model de site pentru harti online ce combina aspectul practic, punand la dispozitie harti pentru toate zonele de interes de pe continent si din tara, cu articole informative si recenzii proaspete pentru cele mai noi modele de navigatii GPS.

Tipurile de harti disponibile pe Harti.Technorati.ro
Technorati recunoaste potentialul hartilor online ce castiga tot mai mult teren in fata variantelor pe hartie si urmareste sa prezinte aceste avantaje intr-un mod cat mai practic si usor de utilizat de catre vizitatorii care planuiesc o calatorie cu masina sau care se afla deja pe traseu si au nevoie de informatii actualizate si harti usor de vizualizat si urmarit direct de pe ecranul laptopului sau a tabletei.

Harti din lume - este sectiunea dedicata celor mai populare destinatii de vacante din Europa, dar si de pe alte continente si este prezentata sub forma de harti cu imagini din satelit care pot fi marite cu optiunea zoom in sau zoom out pentru localizarea unor obiective ori statiuni specifice sau pentru o vedere in ansamblu a zonei de interes. Aceste harti pot fi folosite pentru a stabili din timp traseele, a calcula distantele si a alege cele mai potrivite rute, dar pot fi verificate si in timp real, din orice punct cu acces WiFi de pe traseu pentru a verifica detalii de interes turistic, sau a schimba traseul prin a adauga noi destinatii in modul cel mai eficient.

Harti ale statiunilor turistice din Romania - este sectiunea care urmareste sa retrezeasca interesul turistilor romani pentru comorile descoperite si nedescoperite din tara. Fiecare harta este prezentata impreuna cu un scurt istoric al zonei si o prezentare a obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in acestea, putand servi drept punct de reper soferilor sau turistilor care planuiesc un tur al Romaniei ca obiectiv pentru viitoarea vacanta petrecuta in tara.

Cele doua sectiuni noi dedicate navigatiei pe GPS
Raspunzand feedback-ului primit de la utilizatorii fideli, Harti.Technorati.ro a ales sa se dezvolte adaugand doua noi sectiuni dedicate navigarii cu sisteme GPS.
Harti si navigatie GPS - este o sectiune informativa bogata in articole si sfaturi utile legate de folosirea GPS-ului pentru calatorii in tara si in afara tarii. Toate articolele sunt scrise intr-un stil practic, menit sa aduca informatie cu adevarat utila soferilor care planuiesc sa plece la drum si nu sunt inca lamuriti in legatura cu modul in care navigatiile GPS pot simplifica intreg procesul si cum pot ele ajuta la evitarea stresului legat de ratarea destinatiei sau ratacirea pe autostrazi fara semnalizari intr-o limba de circulatie internationala.
Modele de navigatoare GPS - este o sectiune practica ce urmareste sa ajute soferii in alegerea unui GPS sau inlocuirea GPS-ului vechi cu modele mai noi, in pas cu tehnologia ce se dezvolta extrem de rapid in acest domeniu. Recenziile sunt scrise de experti in domeniu, intr-un ton obiectiv ce urmareste aspectele practice, avantajele si dezavantajele fiecarui model in parte.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Soferii care fac drumuri lungi prin tara stiu ca imprevizibilul este mereu la doar un pas distanta. Indiferent de experienta acumulata in timpul orelor lungi de sofat pot aparea erori de judecata, cu rezultate costisitoare. Gresirea unei iesiri de pe autostrada sau chiar a autostrazii in sine la drum lung poate insemna cheltuieli substantiale in plus cu benzina sau nevoia de a face o oprire neplanuita la un hotel datorita timpului prea lung petrecut pentru a corecta traseul.

 • GPS-ul a reprezentat pana nu demult una din acele inventii care pareau sa fi schimbat felul in care functioneaza lucrurile pentru totdeauna. Efecienta acestora si felul in care au schimbat modul in care calatorim este de necontestat. Daca acum 10-15 ani torpedoul masinii devenea neincapator pentru toate hartile de care ar fi fost nevoie pentru o calatorie peste granite sau un tur complet al Romaniei, GPS-ul a schimbat lucrurile, transformand harta din dusmanul drumetilor in cel mai bun prieten, datorita functiilor sale interactive si usurintei de utilizare. Era greu de inchipuit plecarea la drum lung fara un GPS sau o harta interactiva, insa, asa cum este cazul cu toate tehnologiile aparute in aceasta perioada a progresului tehnic ametitor, era GPS-ului pare sa apuna.

 • Harta Italia cu harti interactive, localizare pozitia oraselor strazilor si autostrazilor din toata Italia, localizari orase sau zone de turism din Italia, stabilire trasee sau intinerarii turistice prin Italia cu harti.technorati.ro,
  Harta interactiva cu imagini din satelit va poate ajuta la stabilirea unui intinerar turistic prin orasele din Italia.

  Harta cu informatii Destinatii de vacanta in Italia, o vacanta ce merita tot efortul.

 • Harta interactiva turistica si rutiera din Grecia, posibilitati de cautare si localizare trasee, stabilire intinerarii dupa localitati, strazi, calculare distanta, etc. Harti interactive detaliate pentru localitati si zone turim din Grecia.
 • Harta interactiva geografica si rutiera a spaniei cu capitala la Madrid ofera cautare, pozitionare si localizarea strazilor si autostrazilor din Spania, orase, zone turism si de vacanta din Spania. harta cu harti interactive a Lumii, Afla pe harta in ce punct cardinal se afla Spania pe glob, informatii cu harta spaniei oferita de googlemaps prin http://harti.technorati.ro
  Harta Spania

 • Harta, harti interactive online, din Madrid, harta rutiera cu strazi si autostrazi din Madrid Spania, localizare pe harta cu imagini din satelit, trasee sau destinatii turistice din Madrid, harti interactive preluate din googlemap oferite de catre harti.technorati.ro. Afla cu harta interctiva online pozitia orasului Madrid in Spania si unde se gaseste Madridul in Europa.

  [gmap zoom=11 |center=40.422905827972
 • Harta Franta harti inetractive satelitara cu strazi si autostrazi din Paris Franta, localizari strazi, autostrazi, orase sau zone de cazare turistica din Franta.
  Harti din Franta orase si zone importante turistice, harta interactiva din Franta cu imagini din satelit preluata de la google maps.
  Localizare orase, stabilite trasee pe strazi si autostrazi ale Frante, calculare timpul si numarul de km care trebuiesc parcursi pana la destinatie.

 • Harta geografica si rutiera satelitara, harti localizari pozitii strazi si autostrazi din Germania, harta Interactiva satelitara cu orase si zone importante din Germania. Stabilire pe harta intinerarii obiective turistice sau cautare unui oras unde a-ti gasit o cazare ieftina in Germania.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate