Harti.Technorati.ro site online dedicat soferilor ce se pregatesc de drum

Soferii care fac drumuri lungi prin tara stiu ca imprevizibilul este mereu la doar un pas distanta. Indiferent de experienta acumulata in timpul orelor lungi de sofat pot aparea erori de judecata, cu rezultate costisitoare. Gresirea unei iesiri de pe autostrada sau chiar a autostrazii in sine la drum lung poate insemna cheltuieli substantiale in plus cu benzina sau nevoia de a face o oprire neplanuita la un hotel datorita timpului prea lung petrecut pentru a corecta traseul. Harti.Technorati.ro doreste sa fie o solutie pentru toate aceste potentiale probleme oferindu-le soferilor o alternativa de a planifica traseul din timp si a putea verifica rutele alese in timp real, de pe orice device cu conexiune la internet. Cu harti interactive, articole informative, sfaturi pentru soferii aflati la drum si recenzii dedicate celor mai bune sisteme de GPS, Harti.Technorati.ro ofera soferilor toata informatia necesara pentru a porni pregatiti la drum.

De ce sa inlocuiesti hara pe hartie cu Harti.Technorati.ro
Site-ul serveste aceluiasi scop ca o serie de harti fizice ce ar incapea cu greu in torpedoul unei singure masini, oferind o alternativa practica si usor de utilizat soferilor care fac adesea drumuri lungi prin tara fiind nevoiti in permanenta sa gaseasca cel mai bun traseu pentru a economisi timp si bani.
Odata cu popularizarea sistemelor de navigatie GPS si introducerea hartilor interactive online, accesibile de pe orice device mobil cu conexiune la internet, utilitatea hartilor pe hartie ramane de domeniul trecutului. Tehnologiile moderne si site-urile de profil dedicate turistilor si soferilor care au nevoie de solutii de navigare in timp real, vin sa rezolve problemele cu care utilizatorii de harti pe hartie s-au confruntat timp de zeci de ani:

1. Harti neactualizate - odata cumparata, o harta pe hartie poate fi folosita o perioada limitata de timp inainte ca informatiile din aceasta sa inceapa sa provoace confuzie datorita modificarilor permanente aduse in reteaua de drumuri din orice tara. Noi autostrazi se deschid anual, drumuri sunt inchise pentru reparatii, centurile oraselor sunt date in uz sau devin impracticabile, iar hartile fizice nu pot tine pasul cu toate aceste schimbari. Prin contrast, hartile interactive de pe Harti.Technorati.ro sunt mereu actualizate astfel incat soferii isi pot planifica traseul in functie de situatia actuala a infrastructurii rutiere ce duce catre destinatie.

2. Harti generice - pentru soferii care calatoresc adesea in diverse zone din tara, o simpla harta rutiera a Romaniei nu este indeajuns. Datorita surpafetei mari ce trebuie acoperita, hartii Romaniei ii lipsesc detalii ce pot fi de mare ajutor la drum, astfel ca inainte de optiunea actuala de a apela la GPS sau la harti interactive, soferul ce se baza pe hartile de hartie avea o singura optiune si anume aceea de a cumpara, in plus fata de harta generala, o serie de harti specifice pentru fiecare regiune. O harta interactiva a Romaniei pe de alta parte, are avantajul major de a putea fi marita pana la detalii specifice de zona, oras si chiar cartier. Intr-o singura harta interactiva sunt curpinse toate hartile zonelor specifice din tara putand fi accesate usor, fara ca soferul sa piarda timp cautand printre multitudinea de harti tiparite pe cea potrivita.

3. Harti ce ofera prea putine informatii - o harta clasica, pe hartie, trebuie sa se foloseasca intr-un mod cat mai practic de spatiul limitat oferit de format, astfel ca detaliile suplimentare precum benzinarii, hoteluri, etc sunt succinte, asta in cel mai fericit caz. Pe un site de profil special precum Harti.Technorati.ro, hartile interactive combina harta rutiera clasica cu imaginile din satelit ce pot ajuta enorm la gasirea unui obiectiv anume, dar si harti turistice specifice cu informatii dedicate. Folosind o sursa online de harti, spatiul limita nu mai este o problema, toata informatia necesara gasindu-se in acelasi loc si fiind usor accesibila.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Harti.Technorati.ro este una dintre cele mai bogate surse de harti online si informatii legate de navigarea GPS pentru soferii care aleg sa calatoreasca in tara sau peste hotare cu autovehiculul propriu. Lansarea site-ului a pornit din dorinta de a aduce ceva nou site-urilor de profil invechite care respectau aceleasi modele invechite, greu de navigat sau neactualizate.

 • GPS-ul a reprezentat pana nu demult una din acele inventii care pareau sa fi schimbat felul in care functioneaza lucrurile pentru totdeauna. Efecienta acestora si felul in care au schimbat modul in care calatorim este de necontestat. Daca acum 10-15 ani torpedoul masinii devenea neincapator pentru toate hartile de care ar fi fost nevoie pentru o calatorie peste granite sau un tur complet al Romaniei, GPS-ul a schimbat lucrurile, transformand harta din dusmanul drumetilor in cel mai bun prieten, datorita functiilor sale interactive si usurintei de utilizare. Era greu de inchipuit plecarea la drum lung fara un GPS sau o harta interactiva, insa, asa cum este cazul cu toate tehnologiile aparute in aceasta perioada a progresului tehnic ametitor, era GPS-ului pare sa apuna.

 • Harta, harti interactive online, din Madrid, harta rutiera cu strazi si autostrazi din Madrid Spania, localizare pe harta cu imagini din satelit, trasee sau destinatii turistice din Madrid, harti interactive preluate din googlemap oferite de catre harti.technorati.ro. Afla cu harta interctiva online pozitia orasului Madrid in Spania si unde se gaseste Madridul in Europa.

  [gmap zoom=11 |center=40.422905827972
 • Harta Italia cu harti interactive, localizare pozitia oraselor strazilor si autostrazilor din toata Italia, localizari orase sau zone de turism din Italia, stabilire trasee sau intinerarii turistice prin Italia cu harti.technorati.ro,
  Harta interactiva cu imagini din satelit va poate ajuta la stabilirea unui intinerar turistic prin orasele din Italia.

  Harta cu informatii Destinatii de vacanta in Italia, o vacanta ce merita tot efortul.

 • Romania vazuta din satelit, harta interactiva a Romaniei, pentru auto, localizari orase si strazi din Romania, harti interactive online preluate de la googlemaps, o harta geografica si administrativa detaliata, harta rutiera cu orase, strazi, autostrazi si judete din Romania, posibilitati de planificare si localizare trasee. Harta Romaniei interactiva un posibil calculator distante rutiere dintre orase din Romania sau Europa, stabilire sau localizare pe harta pozitia geografica a Romaniei in Cat de folositoare poate fi o harta interactiva online

  Batranele harti din hartie au fost inlocuite de mult de catre hartile online cele din urma fiind mult mai utile precum si mai accesibile. Unul din aspectele care au dus la aceasta trecere este faptul ca pe o harta online este mult mai usor sa va orientati in timp ce pe o harta normala orientarea este mai dificila. De exemplu la hartile clasice aparea mereu problema in care cei care o foloseau nu stiau unde se afla si astfel aveau nevoie de zeci de minute pentru a se localiza pe harta.

 • Harta interactiva turistica si rutiera din Grecia, posibilitati de cautare si localizare trasee, stabilire intinerarii dupa localitati, strazi, calculare distanta, etc. Harti interactive detaliate pentru localitati si zone turim din Grecia.
 • Hartile sunt pentru un navigator GPS precum aerul pentru oameni. Acestea sunt strict necesare pentru a va putea orienta cu ajutorul satelitilor gps-ului. Totusi trebuie sa incepem cu inceputul, iar pana la harti trebuie sa explicam exact termenul de GPS.

  Ce este un sistem de navigatie GPS?

  Abrevierea de GPS vine de la termenul Global Positioning System, iar dupa o traducere acesta inseamna Sistem de Pozitionare Globala. Mai pe intelesul tuturor, GPS-ul este un gadget care va ajuta sa va orientati atunci cand calatoriti undeva unde nu ati mai fost si nu stiti rutele. Sau mai exact, este o harta digitala mai performanta decat hartile clasice.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate