Gps Evolio

Sisteme de navigatie marca evolio, informatii despre sistemul de navigatie auto gps marca evolio, informatii harta gps pentru evolio

Sistemul de Navigatie auto Gps model Evolio Mini de 4,3"

Daca in ultima vreme am vorbit mai mult despre GPS-uri marca Garmin, Mio si Becker in acest articol m-am gandit ca ar fi timpul sa mai prezentam un dispozitiv gps fabricate de catre cei de la Evolio. Am ales sa prezint dispozitivul gps Evolio Mini deoarece am vazut ca majoritatea persoanelor care l-au cumparat au fost multumiti lasand review-uri pozitive pe site-ul unde este pus la vanzare.

Sistem Navigatie auto Gps model Evolio Hi-Speed TRAFFIC

Daca intr-un articolul anterior v-am prezentat cel mai ieftin GPS aflat momentan pe piata din Romania, in acest articol vom prezenta un sistem de navigatie Gps care este disponibil la un pret mai ridicat, dar mult mai performant. GPS-ul despre care vom vorbi in acest articol este fabricat de Evolio, mai exact modelul Evolio Hi-Speed Trafic. Acesta poate fi cumparat pentru un pret destul de ridicat, aproximativ 1.000 lei, insa vom vedea in acest articol daca isi merita sau nu pretul.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate