Noua Ordine Mondiala si Manipularea Lumii prin Tehnologie

Noua Ordine Mondiala de Manipulare prin Tehnologie, proiectul Blue Beam o teorie a conspiratiei mondiala propusa de Serge Monast, condusa de grupuri de putere financiara si politica, acesta este un plan in curs de desfasurare pentru a ajunge la dominarea lumii, prin mai multi pasi sau mijloace de implementare.

Asa cum exista mai multe teorii care se suprapun privind natura Noii Ordini Mondiale, asa exista si mai multe credinte despre modul cum se va pune in aplicare:

Lovitura de stat
Supraveghere in masa
Ocultism
Controlul populatiei
Controlul mintii

Dar, ar trebui sa ne bazam pe zicala "Cine sapa groapa altuia cade singur in ea", sa speram ca: totul se va intoarce impotriva lor ca un bumerang.

Este recomandat vizionarea acestui video pana la capat.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Harta cu imaginie satelitara interactiva a lumii oferita de google maps. Pe aceasta harta se pot localiza imagini satelitare cu orase, strazi si autostrazi, trasee si imagini turistice, intinerarii webcam cu imagini in timp real din toata lumea, foto din toate orasele turistice din lume google earth.
  Afla cu harta lumii online pozitia pe harta a celor sapte continete ale lumii, si anume:
  America de Nord, America de Sud, Europa, Africa, Asia, Australia si Antartica.
  Imagini din satelit despre Ukraina / Ucraina si federatia Rusia / Russia

 • De acum cu google maps se poate controla online in timp real starea vremii mult mai simplu, pentru acest lucru terebuie sa acesati pagina maps.google.com, si setati pe harta din coltul drept al hartii meteo.
  In acest mod se pot verifica conditiile meteo ale oricarui oras, stat, tara din lume din orice parte a lumii te afli, binenteles totul este posibil daca dispuneti de o conexiune de internet.
  Asa ca, daca ai in program de a pleca in vacanta Italia, Franta, Spania, etc aceasta harta meteo in timp real oferita de google maps poate fi chiar foarte utila.

 • Daca ajungi la Balea Lac din Romania si nu ti-ai rezervat un loc de cazare, ai o varianta cu totul indedita. La peste 2.000m altitudine, se afla singurul hotel de gheata din sud-estul Europei, unde turistii pot dormi intr-un confortabil pat de gheata.

 • Povesti care te face sa vizitezi Castelul Bran sau Castelul Groazei care se gaseste la mai puțin de 30 km distanta de Brașov, o legenda creeata pentru turisti. Daca spui bran, spui Dracula. Legenda care atrage turistii ca un magnet a trimis in umbra toate celelalte povesti despre castelul cu o istorie de peste sapte secole.

 • Harta rutiera si harti 3D tridimensional de la Google Earth cu imagini din satelit detaliate, care iti permite a inclina si a roti imaginea cladirilor, strazi, autostrazi, terenuri si multe altele.
  Harta rutiera intractiva oferita de googlemaps si prezentata de harti.technorati.ro mai ofera imagini din mapale din satelit cu posibilitatea de localizare toate strazile rutiere si autostrazi din lume, posibilitate de calculare cu aproximatie distante dintre satate sau orase ale lumii.

  Pentru a putea vizualiza harta lumii in 3D (tridimensional) este nevoie sa descarcati Plug-inul Google Eart

 • Maptor este un proiector portabil cu harti, care are chiar un GPS incorporat ce iti zice exact care este pozitia ta.
  In acest video de la youtube poti vedea exact cum functioneaza proiectorul cu harti portabile de la Maptor.

 • Harta interactiva geografica si rutiera a spaniei cu capitala la Madrid ofera cautare, pozitionare si localizarea strazilor si autostrazilor din Spania, orase, zone turism si de vacanta din Spania. harta cu harti interactive a Lumii, Afla pe harta in ce punct cardinal se afla Spania pe glob, informatii cu harta spaniei oferita de googlemaps prin http://harti.technorati.ro
  Harta Spania

 • Harta interactiva si rutiera cu imagini din satelit pentru Noua Zeelanda, New Zealand, posibilitati localizare orase, strazi, autostrazi sau alte locatii turistice din Noua Zeelanda
  Javascript is required to view this map.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate