Romania Statiunea Vatra Dornei Harta statiunii Vatra Dornei

Vatra Dornei este un municipiu ce apartine de judetul Suceava din Romania, regiunea istorica Bucovina, asezata in partea de sud a regiunii. Localitatea Vatra Dornei are in acest moment aproximativ 13 000 de locuitori, fiind o localitate celebra datorita faptului ca a fost ridicata la rang de statiune balneo-climaterica, aici fiind aer tonifiant, cat si ape minerale naturale.
O privire in ansamblu asupra hartii statiunii Vatra Dornei indica faptul ca aceasta statiune este situata in depresiunea Dornelor, in intinderea raurilor Bistrita Aurie si Dorna, fiind asezata la o altitudine medie de aproximativ 800 de metri, de unde si aerul curat si tonifiant, ce ajuta organismul sa isi recapte puterile.

Harta statiunii Vatra Dornei din Romania indica faptul ca depresiunea este limitata la nord-vest de catre Masivul Rarau-Giumalau, in partea de sud de Masivul Calimani si in partea de nord de Masivul Suhard. Se mai poate observa la o privire atenta a hartii statiunii Vatra Dornei cum aceasta este strabatuta pe langa cele doua rauri deja amintite si de catre mai multe parauri, Chilia, Rosu, Negresti, Colacelul si Argestru, ce fac din aceasta statiune o zona cu o mare intindere de apa si extrem de apreciata de catre turistii ce iubesc natura.

In urma unei analize a hartii interactive a statiunii Vatra Dornei se poate observa ca aceasta statiune este relativ aproape de mai multe localitati turistice importante ale Romaniei, precum de municipiul Suceava, care se afla la 110 km, de municipiul Campulung Moldovenesc la o distanta de 43 km si de municipiul Bistrita de o distanta de 84 km.
Fiind o statiune balneo-climaterica foarte importanta atat la nivel national, cat si international, pe harta turistica a statiunii Vatra Dornei sunt specificate o serie de spatii de cazare de lux, ce ofera un confort sporit turistilor. Cele mai importante locuri de cazare din statiunea Vatra Dornei le ofera cele doua hoteluri, Hotel Bradul si Hotel Carol, ambele de 3 stele si ambele situate foarte aproape de partia de schi si de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul.
Va uram o vacanta placuta in statiunea turistica montana Vatra Dornei din Romania

Vizitati hartainteractiva a statiunii turistice montane Vatra Dornei

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Va asteptam in Vatra Dornei la Casa BOGADI, sa petreceti o vacanta de neuitat in Tara Dornelor si va garantam ca ne vom da toata silinta sa aveti parte de cele mai bune servicii la cele mai mici tarife din zona. Contactati-ne la 0230 371 968 , 0723 764 024 , 0748 550 164 !

  • Oferta turistica de cazare in Vatra Dornei - Bucovina, la pensiunea Casa BOGADI. Va invitam sa petreceti o vacanta de neuitat, in orice perioada a anului, bucurandu-va de vestita ospitalitate din Bucovina la cele mai avantajoase preturi din zona.Pentru mai multe detalii accesati http://www.cazarevatradornei.ro !

  • Statiunea Durau este una dintre cele mai importante statiuni turistice de pe teritoriul judetului Neamt, aceasta castigand in ultima perioada tot mai multi turisti datorita faptului ca investitiile au fost consistente si constante.

  • Predeal este orasul turistic din Romania situat la cea mai mare altitudine de pe intreg teritoriul Romaniei, avand altitudinea minima de 1030 metri si altitudinea maxima de 1 110 metri. Orasul Predeal este unul arhicunoscut in special pentru faptul ca acesta este ridicat la rangul de statiune turistica montana, fiind una dintre cele mai apreciate statiuni atat de catre turistii din Romania, dar si de catre turisti straini, venind iarna de iarna mii de persoane din toate zonele Europei.

  • Cand Vatra Dornei te cheama sa profiti de ultimile straturi de zapada, de linistitea muntilor si de izvoarele ei cu ape minerale, afla ca este locul perfect pentru o vacanta de vis la sfarsit de iarna, sau chiar in plin sezon de iarna daca cei mici vor sa se bata cu bulgari, iar tu ai nevoie de relaxare intr-o statiune balneara.

  • Pensiunea Agroturistica Casa Lates la doar 7. km. de Vatra-Dornei va asteapta cu ospitalitatea tipica Bucovinei si tarife de exceptie!Oferim spatiu de cazare in camere duble si baie la fiecare palier.Pensiunea este amenajata si dotata astfel incat sa satisfaca confortul dorit de dumneavoastra: incalzire centrala/ apa calda permanent, GSM, telefon, fax, internet, TV- cablu, terasa, foisor, gratar, loc de parcare, acces la bucatarie, etc...Organizam la cerere excursii la manastirile din Bucovina si Neamt, drumetii in imprejurimi, plimbare cu sania/caruta, spectacole folclorice, foc de tabara.Homepage: www.casalates.ro

  • Statiunea Poiana Brasov din Romania este una dintre cele mai celebre statiuni montane a Romaniei, bucurandu-se de un numar mare de turisti pe perioada verii cat si pe perioada de iarna, datoritata faptului ca s-au investit sume mari de bani in modernizarea ei, astazi fiind cu siguranta una dintre putinele statiuni luate in considerare de catre orice turist.

  • Sinaia este una dintre cele mai celebre statiuni montane din Romania, atat la nivel national, dar chiar si international, in aceasta statiune venind pentru vacanta de iarna turisti straini din extrem de multe tari, precum Ucraina, Rusia, Ungaria sau chiar din tarile occidentale. Statiunea Sinaia este in fapt un oras din Romania, ce apartine de judetul Prahova. Harta statiunii Sinaia releva faptul ca orasul se afla la doar 60 km nord-vest de municipiul Ploiesti si chiar mai aproape de municipiul Brasov, fiind la o distanta de acest municipiu de doar 50 km.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate