Ungaria Harta interactiva

Imagine satelitara tip gps Harta Ungaria imagine interactiva cu strazile si orasele din Budapesta Hungaria.
Harta interactiva si rutiera din ungaria, posibilitati de cautare trasee dupa strazi, localitate, stabilire traseu, calculare distant. Harti interactive cu strazi din ungaria. Posibilitate de cautatre o adresa pe harta din Ungaria, stabilire intinerarii. Harta rutiera detaliata din Ungaria.

Ungaria este un stat situat in Centrul Europei, in Campia Panonica si la poalele sudice ale Carpatilor Occidentali Interiori, la o distanta egala de Oceanul Atlantic, Muntii Ural, respectiv de Marea Mediterana si Marea Nordului.

Informatii detaliate despre Ungaria, atractii turistice din Ungaria

Budapesta, mai este numita si capitala podurilor

Castelele, delicii culinare, romantism, shopping si bai termale...O vacanta aici este precum o calatorie in timp, unde poti imbina placerea descoperii unei lumi noi cu educatie culturala.

Budapesta este un oras cu atmosfera femacatoare, unde stradutele inguste se intind pe coasta muntelui, strajuite de cladiri construite in stil baroc. Numele sau a fost creat prin simpla reuninune a denumirilor a doua vechi cetati, legate intre ele prin opt poduri peste Dunare: Buda, orasul de pe colinele malului drept al fluviului, bogat in istorie si traditie si Pesta, moderna, cu bulevardele elegante si cladiri impresionate. Este orasul cu cea mai frumoasa asezare din lume, declarat de catre UNESCO parte a patrimoniului universal.

Budapesta este frumoasa si noaptea. O plimbare cu vaporul pe Dunare iti ofera o priveliste panoramica superba. In orasul vechi Buda, viziteaza cetatea medievala unde fostul Castel Regal gazduieste astazi Muzeul de Istorie al Ungariei. Tot aici poti vizita Biserica Matyas, Bastionul Pescarilor si multe locatii din acest lacas al artelor. Sus, la castel, se poate ajunge cu funicularul, primul din lume construit intr-un oras. De aici vei avea o imagine exceptionala asupra partii noi a orasului Pesta: Podul cu Lanturi, Basilica Sfantul Stefan, Parlamentul, al doilea ca marime din Europa si renumitele hoteluri Four Seasons, Intercontinental sau Hilton.
Multele terase, restaurante, cofetarii si cafenele iti ofera locuri placute de odihna si recreere. Trebuie sa incerci legendarele clatite gundel, umplute cu crema de ciocolata cu rom. Bucataria traditioanala este condimentata si se bazeaza pe carne de porc si peste. Savureaza aceste delicii alaturi de un pahar de vin traditional Tokaij sau Egri Bikaver (sange de taur). Tokaji a devenit celebru si a primit denumirea de Vinul Regelui deoarece era preferat de Louis al XIV-lea, Regele Soare.

Pe stradutele laturalnice, vei descoperi o multime de magazine si librarii. In hala de vechituri Esceri, din sudul orasului, sunt de vanzare de la ceasuri ale Armatei Rosii pana la palariile lui Fred Astaire. In mall-uri gasesti lucruri mai ieftine ca in Romania, daca ai timp de "vanat" reduceri. De asemenea, nu rata o plimbare pe cea mai mare si importanta strada de cumparaturi, Vaci Utca.

Budapesta este singura capitala din lume in care sunt active mai mult de 50 de fantani termale. Cele mai multe izvoare fierbinti sunt in regiunea muntelui Gellert, pe malul drept al Dunarii. Treci si pe baile publice! Cele mai cunoscute sunt Szechenyi, Gellet, Lukacs si Rac.

harta ungaria

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Harta politica Ungaria este prezentata in imaginea atasata si exemplifica pozitionarea acestei tari pe harta Europei. Pe aceasta harta se poate observa ca Ungaria nu are nici un fel de iesire la mare si este situata pe bazinul Dunarii in Europa Centrala. Se mai poate vedea pe harta politica Ungaria si cele mai importante orase, precum si unde este amplasata capitala Budapesta. Daca doriti mai multe detalii despre turism, cautati si alte harti, cum ar fi cele mai importante: harta turistica a Ungariei, harta autostrazi din ungaria, harta ungaria detaliata online.

  • Orice calatorie inspre vestul Europei va determina multi dintre romani sa tranverseze Ungaria. Cum nici un calator nu pleaca de acasa fara o harta sau un gps in masina, in cazul unei calatorii mai lejere ar fi bine sa aveti la voi si o harta o orasului Budapesta, undeva va recomand sa popositi cel putin cateva ore pentru a arunca o privire asupra celor mai importante obiective turistice ale capitalei Ungariei, Budapesta.

  • Harta geografica Cehia cu capitala la Praha cu harti si imagine interactiva satelitara, localizare strazi, auto-strazi, si orase din Cehia, stabilire trasee turistice prin Praga republica Cehia. Planificarea pe harta si stabilirea vizitarii obiectivelor si zonelor turistice din Praga e trebuiesc neaparat vizitate atunci cand esti in vizita prin acest oras.

  • Harta interactiva online cu imagini si trasee rutiere din satelit pentru orasul Deva din Romania ofera harta strazilor si oraselor invecinate din Deva.
  • Dresda orasul muzicii, inventiei, arhitecturii si al naturii situat pe malurile renumitului rau Elba, la 205 km de Berlin, este al patrulea oras al Germaniei acoperit in proportie de 60% de paduri si spatii verzi dintre care fac parte 4 rezervatii naturale, 12 zone de conservare a peisajului si 110 elemente naturale protejate, pentru a putea vizita toate aceste importante zone verzi dar si urmatoarele 10 importante obiective turistice ce le vom prezenta aveti nevoie de un gps sau orice tip de harta in

  • Romania pe harta politica este localizata ca fiind situata in partea de sud-est a Europei, in Peninsula Balcanica, Romania are iesire la Marea Neagra si ca vecini cum se poate vedea si pe harta politica urmatoarele tari: in partea de est pe harta se gaseste Marea Neagra, Republica Moldova si Bulgaria la sud pe harta, in vestul tarii se gaseste pe harta Serbia, Muntenegru si Ungaria, precum si Ucraina la nord si nord-est.

  • In cazul in care intentionati sa va aventurati intr-o excursie prin Europa, in scopul vizitarii mai multor orase interesante din mai multe tari este bine sa aveti la dumneavoastra orice tip de harta interactiva, gps sau harta online pe care sa o accesati de pe telefonul mobil sau tableta, deoarece niciodata nu puteti sti cand doriti sa vizitati un anume oras si nu stiti incotro sa o luati. Chiar daca nu aveti in plan o astfel de excursie, orasul Varsovia trebuie sa fie pe lista oraselor vizitate macar o data in viata.

  • Cu o istorie recenta pe harti, datorita separarii mai multor republici din fosta Republica Iugoslavia, Croatia apare pe harta politica ca fiind o tara situata in partea de mijloc a Peninsulei Balcanice. Capitala Croatiei Zagreb este prezenta pe harta alaturi de alte importante orase din Croatia, cum ar fi: Split, Rijeka, Osijel, Zadar. Tara are iesire la mare si este invecinata cu Slovenia la nord-vest dupa cum se poate vedea pe harta, Ungaria la nord-est, la est Serbia, Bosnia-Hertegovina si Muntenegru, la sud-est pe harta politica se gaseste Marea Adriatică iar la vest si sud-vest pe harti.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate