Statiunea Costinesti - Harta statiunii turistice Costinesti din Romania

Statiunea Costinesti poarta prenumele de capitala vacantelor estivale din Romania. Dupa cum puteti observa pe harta statiunii Costinesti, aceasta se afla localizata la aproximativ 31 de kilometri la sud de orasul Constanta, pe malul Marii Negre, bineinteles. Tot de pe harta statiunii Costinesti putem observa ca aceasta este invecinata la nord cu comuna Tuzla iar in partea de est e cu marea.

O privire atenta asupra hartii statiunii Neptun va poate revela faptul ca plaja are o lungime de aproximativ un kilometru, avand o latime mai mare in zona Obeliscului. Plaja statiunii Costinesti este orientata inspre partea de est si dispune de un nisip fierbinte si fin. Daca priviti pe harta, veti vedea lacul Costinesti, care are aproximativ 7 hectare suprafata unde se pot face plimbari cu barca, fiind unul dintre cele mai frumoase lacuri de pe litoralul din Romania.
Cluburile si hotelurile din statiunea Costinesti ofera acestei locatii un aer foarte occidental si tineresc, statiunea fiind mereu plina de viata. Teatrul de vara din Costinesti ofera zilnic spectacole si concerte plus alte manifestatii. Capacitatea de cazare a statiunii Costinesti este de peste 60.000 de locuri ce pot fi gasite in hoteluri si vile, majoritatea amenajate cu spatii verzi ce ofera un farmec aparte statiunii.

Dupa cum puteti vedea pe harta intractiva a statiunii turistice Costinesti, hotelurile de 2 si 3 stele predomina peisajul statiunii Costinesti, printre cele mai importante fiind hotel Forum (daca priviti pe harta puteti vedea ca se afla amplasat chiar pe malul marii), hotel Intim, hotel Pierre si hotelul Vox Maris, parte a unui complex de lux. Foarte multe hoteluri din aceasta zona au fost renovate si amenajate la normele europene pentru tinerii care viziteaza aceasta statiune.

Plaja din statiunea Costinesti este orientata spre est, fapt ce face ca aceasta statiune sa fie mereu incalzita cam in toata perioada sezonului estiv. Localizarea sa, dupa cum puteti vedea pe harta interactiva, se afla la adapostul capului Tuzla.

Cauteare si rezervare hoteluri online in Costinesti la cele mai bune preturi si tarife

Harta interactiva a statiunii turistice de pe litoral Costinesti din Romania
preluata de pe google maps.

Harta rutiera si traseul cu indicatii de orientare stradala si rutiera al traseului Bucuresti - Costinesti cu plecare de la Bucuresti.
Timp estimat: 2h 20 min

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Statiunea Neptun este localizata pe harta in Romania intre statiunile Jupiter si Saturn, spre sud si respectiv, spre nord. Harta statiunii Neptun ne dezvaluie si faptul ca aceasta se afla la aproximativ 8 kilometri de Mangalia, care este cel mai apropiat oras, si la aproximativ 35 de kilometri de Constanta, punctul de interes maxim al litoralului din Romania. Daca va uitati atenti la harta statiunii Neptun veti putea observa faptul ca aceasta are parte de un dezavantaj, si anuma acela ca un complex de lacuri separa statiunea de plaja, hotelurile de mare. Ce inseamna acest lucru?

  • Statiunea Olimp reprezinta una dintre cele mai cautate statiuni din Romania. Aceasta este situata ca o prelungire a statiunii Neptun inspre partea nordica, dupa cum se poate vedea si pe harta interactiva online a statiunii Olimp. Statiune Olimp are un aer occidental datorita arhitecturii hotelurilor, a teraselor si a cluburilor ce se gasesc in aceasta statiune. Faleza din statiunea Olimp ofera turistilor iubitori de soare una dintre cele mai frumoase privelisti spre Marea Neagra, o panorama splendida si de enuitat facandu-si loc in ochii privitorilor.

  • Statiunea Navodari reprezinta, dupa cum se poate vedea pe harta litoralului din Romania, cea mai nordica statiune dintre toate cele care se gasesc la Marea Neagra, fiind localizata langa lacul Tasaul, pe malul dinspre sud al acestuia, separat de mare. Puteti ajunge in aceasta statiune Navodari din Romania prin orasul Ovidiu, venind dinspre Constanta, sau pe malul litoralului Marii Negre, prin centrul statiunii Mamaia.

  • Statiunea Vama Veche reprezinta o zona de pe litoralul din Romania aflata la frontiera cu Bulgaria, dupa cum bine se poate observa de pe harta interactiva postata mai jos, fiind unul dintre cele mai importante puncte de trecere a frontierei din Romania, loc prin care se poate ajunge in Grecia, Turcia sau alte zone turistice din Orient. Tot de pe harta statiunii Vama Veche din Romania mai putem observa ca aceasta este o statiune turistica de la malul Marii Negre destul de mica, aflata in apropierea altor statiuni de pe litoralul romanesc, cum ar fi 2 Mai.

  • Statiunea Eforie Sud este situata in nordul Dealului Tuzla, din Romania fiind localizata intre Marea Neagra si lacul Techirghiol, dupa cum se poate observa si pe harta interactiva a litoralului din Romania, fiind foarte recomandata turistilor datorita tratamentelor cu namol si bailor in apele lacului care pot sa trateze afectiuni diverse. Dupa cum puteti observa pe harta, statiunea Eforie Sud este o statiunea foarte mica pe litoralul din Romania, fiind localizata inspre sudul litoralului, la aproape 20 de kilometri de orasul Constanta, intre statiunilr Tuzla si Eforie Nord.

  • Statiunea Eforie Nord este a doua cea mai mare statiune de pe litoralul din Romania, dupa statiunea Mamaia, fapt ce poate fi observat foarte usor de pe harta statiunilor, fiind localizata la numai 12 kilometri de orasul Constanta. Lacul Techirghiol, situat in partea de sud vest a statiunii, este renumit datorita proprietatilor sale curative. Pentru a ajunge in statiunea Eforie Nord puteti alege fie soseaua pe unde veti merge 15 kilometri la sud de Constanta, sau 29 de kilometri inspre nord de Mangalia.

  • Statiunea Mamaia reprezinta cea mai importanta si cea mai renumita statiune de pe litoralul din Romania. Statiunea Mamaia este situata pe harta statiunilor turistice de lux de pe litoral, amplast in nordul litoralului romanesc, fiind o pozitie destul de privilegiata, avantajand-o foarte mult pozitia.
    Constanta, dupa cum se poate vedea si pe harta statiunii Mamaia, este orasul alipit de aceasta statiune, fiind una dintre cele mai alese destinatii ale turistilor datorita plajelor frumoase, a orasului Constanta, a portului dar si a hotelurilor care sunt printre cele mai luxoase din Romania.

  • Statiunea 2 Mai, dupa cum se poate observa pe harta litoralului din Romania, este localizata la aproximativ 6 kilometri de orasul Mangalia inspre nord si la peste 5 kilometri de statiunea Vama Veche, inspre sud. Se poate ajunge in aceasta statiune fie pe calea ferata pana la Mangalia, urmand ca apoi sa fie luat un microbuz pana in statiune, fie pe drumul national DN 39, drum care reprezinta directia Mangalia - Bulgaria.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate