Statiunea Venus - Harta statiunii turistice Venus din Caonstanta - Romania

Statiunea Venus este situata in zona de sud a litoralului din Romania, dupa cum se poate observa si localiza foarte usor de pe harta interactiva cu imagini din satelit a statiunii Venus. Cel mai apropiat oras al acestei statiuni este Mangalia, care este situat la numai 3 kilometri distanta, in timp ce Constanta se afla la peste 40 de kilometri inspre nord. Puteti ajunge in statiunea de la malul Marii Negre Venus folosind doua metode - fie cu trenul pana in gara Mangalia, urmand ca mai apoi sa luati un microbuz (distanta este foarte scurta), fie sa mergeti pe drumul national 39 si sa faceti stanga imediat inainte de orasul Mangalia. Plaja variaza cu inaltimi intre 3 si 20 de metri deasupra nivelului marii.

Plaja din cadrul statiunii Venus are aproximativ 1 kilometru si jumatate, avand aceeasi caracteristica precum o au si alte statiuni din sudul litoralului - este brazdata de foarte multe golfuri mici ce ajung mult pe plaja. Odata ce se ajunge spre statiunea Saturn, golfurile dispar dupa cum se poate vedea pe harta, iar plaja castiga pana la 200 de metri in latimea sa, fiind unul dintre avantajele statiunii, fapt ce aduce aici foarte multi turisti din Romania dar si dinEuropa. Inspre partea nordica a statiunii Venus, se poate ajunge mai greu la apa deoarece malurile sunt pline de pietre, insa in acelasi timp poate deveni un loc frecventat de turisti pentru linistea sa.

In ceea ce priveste locurile de cazare din statiunea Venus, exista mai putine hoteluri de 4 stele, majoritatea fiind de pana la 3 stele si purtand nume de fete, cum ar fi hotel Claudia, hotel Raluca, hotel Afrodita, hotel Sanda sau hotel Corina. Datorita gamei foarte variate de spatii de cazare pe care le ofera, statiunea Venus se pliaza pentru orice tip de buget, aici gasiti oferte de cazare de la cel mai mic pana la cel mai mare. Exista conditii foarte bune de cazare, chiar printre cele mai bune de pe litoralul din Romania, fiind unitati foarte moderne, renovate recent, ce ofera foarte multe optiuni pentru turistii care le calca pragul.

Viziteaza harta interactiva cu vedere din satelit a statiunii Venus din Romania preluata de pe google maps.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Statiunea Saturn este localizata, dupa cum se poate observa si pe harta, foarte aproape de orasul Mangalia si la peste 40 de kilometri distanta de municipiul Constanta. Statiunea turistica Saturn este parte integranta a lantului format din cinci statiuni aflate in sudul litoralului din Romania, fiind o prelungire a orasului Mangalia. Vegetatia din belsug si linistea deplina din statiunea Saturn sunt doi factori care atrag foarte multi turisti aici, turisti care vor avea parte de o vacanta foarte relaxanta.

  • Statiunea 2 Mai, dupa cum se poate observa pe harta litoralului din Romania, este localizata la aproximativ 6 kilometri de orasul Mangalia inspre nord si la peste 5 kilometri de statiunea Vama Veche, inspre sud. Se poate ajunge in aceasta statiune fie pe calea ferata pana la Mangalia, urmand ca apoi sa fie luat un microbuz pana in statiune, fie pe drumul national DN 39, drum care reprezinta directia Mangalia - Bulgaria.

  • Statiunea Jupiter este una dintre cele mai mici statiuni de pe litoralul din Romania, dupa cum se poate observa si pe harta interactiva a acestei statiuni, fiind localizata la peste 40 de kilometri de municipiul Constanta si la numai 6 kilometri de orasul Mangalia, de care chiar apartine in ceea ce priveste organizarea administrativa. Statiunea Juptier se afla in extremitatea sud estica a litoralului romanesc, lucru ce este vizibil si pe harta interactiva a statiunii. Aceasta este printre cele mai noi statiuni din Romania, fiind pusa la punct abia acum 30 de ani.

  • Statiunea Cap Aurora este cea mai recenta statiunea de pe litoralul din Romania, avand un farmec deosebit datorita unei pozitii speciale pe care o ocupa, dupa cum se poate vedea si de pe harta interactiva, dtatiunea de la malul Marii Negre, Cap Aurora este localizata pe o peninsula ce are un aspect de promontoriu ce se ridica din mare. Statiunea dispune de o faleza fragmentata in mai multe golfuri mai restranse, fiecare cu digul sau de protectie.

  • Statiunea Eforie Nord este a doua cea mai mare statiune de pe litoralul din Romania, dupa statiunea Mamaia, fapt ce poate fi observat foarte usor de pe harta statiunilor, fiind localizata la numai 12 kilometri de orasul Constanta. Lacul Techirghiol, situat in partea de sud vest a statiunii, este renumit datorita proprietatilor sale curative. Pentru a ajunge in statiunea Eforie Nord puteti alege fie soseaua pe unde veti merge 15 kilometri la sud de Constanta, sau 29 de kilometri inspre nord de Mangalia.

  • Statiunea Neptun este localizata pe harta in Romania intre statiunile Jupiter si Saturn, spre sud si respectiv, spre nord. Harta statiunii Neptun ne dezvaluie si faptul ca aceasta se afla la aproximativ 8 kilometri de Mangalia, care este cel mai apropiat oras, si la aproximativ 35 de kilometri de Constanta, punctul de interes maxim al litoralului din Romania. Daca va uitati atenti la harta statiunii Neptun veti putea observa faptul ca aceasta are parte de un dezavantaj, si anuma acela ca un complex de lacuri separa statiunea de plaja, hotelurile de mare. Ce inseamna acest lucru?

  • Statiunea Olimp reprezinta una dintre cele mai cautate statiuni din Romania. Aceasta este situata ca o prelungire a statiunii Neptun inspre partea nordica, dupa cum se poate vedea si pe harta interactiva online a statiunii Olimp. Statiune Olimp are un aer occidental datorita arhitecturii hotelurilor, a teraselor si a cluburilor ce se gasesc in aceasta statiune. Faleza din statiunea Olimp ofera turistilor iubitori de soare una dintre cele mai frumoase privelisti spre Marea Neagra, o panorama splendida si de enuitat facandu-si loc in ochii privitorilor.

  • Statiunea Eforie Sud este situata in nordul Dealului Tuzla, din Romania fiind localizata intre Marea Neagra si lacul Techirghiol, dupa cum se poate observa si pe harta interactiva a litoralului din Romania, fiind foarte recomandata turistilor datorita tratamentelor cu namol si bailor in apele lacului care pot sa trateze afectiuni diverse. Dupa cum puteti observa pe harta, statiunea Eforie Sud este o statiunea foarte mica pe litoralul din Romania, fiind localizata inspre sudul litoralului, la aproape 20 de kilometri de orasul Constanta, intre statiunilr Tuzla si Eforie Nord.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate