Israel Harta Online din Asia de Vest

Israel este o tara din orientul mijlociu in Asia de vest, Israelul este invecinat de Liban, de Siria la nord-est, de Iordan la est, de Marea Roșie la sud, de Egipt la sud-vest, de Marea Mediterană la vest și de teritoriile palestiniene  – Cisiordania de-a lungul estului și Fsia Gaza de-a lungul sud-vestului. Tel Aviv este centrul economic si tehnologic al tarii Israel, in timp ce sediul guvernului este in capitala proclamata Ierusalim, desi suveranitatea israeliana asupra Ierusalimului de Est este nerecunoscută la nivel internațional. Israelul este situat in sudul Levantului, este o regiune cunoscută istoric ca Canaan, Țara lui Israel, Palestina si Țara Sfanta. La inceputul primului mileniu î.e.n., au aparut regatele israelite ale Israelului și Iuda, inainte de a cădea in stăpânirea imperiilor neo-asirian și, respectiv, neo-babilonian. Independenta Israelului au adus nenumarate conflicte cu cele cinci state arabe invecinate. Turism in Israel. Cateva dintre obiectivele turistice ce pot fi vizitate in Israel. Caesarea, carea fost capitala Iudeii, in vremea ocupatiei romane. Capernaum, supranumit si Cetatea Domnului, Capernaum este orasul unde Iisus si-a inceput misiunea sa mesianica. Eilat, statiunea aflata pe malurile Marii Rosii este cel mai sudic punct de pe teritoriul Israelului. Focul Sfant, care este de fapt miracolul care se intampla in fiecare noapte de Inviere. Galileea, Pentru crestini, Tinutul Galileei este o zona sacra, biblica. Haifa, care este cel mai mare oras din nordul Israelului si cel mai mare port al tarii. Ierusalim, capitala din varf de munte a regelui David este un loc sfant. Massada, care este situata in pustiul Regatului Iudaic, pe malul vestic al Marii Moarte. Nazaret, cel mai mare oras din nordul Israelului, Nazaret este cunoscut si sub numele de Capitala Araba. Safed, care este un oras in nordul Israelului. Aflat la 900 m deasupra marii. Tel Aviv, care a fost Fondat in 1909 in timpul Imperiului Otoman. Si multe alte atractii turistice
Javascript is required to view this map.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Harta cu imaginie satelitara interactiva a lumii oferita de google maps. Pe aceasta harta se pot localiza imagini satelitare cu orase, strazi si autostrazi, trasee si imagini turistice, intinerarii webcam cu imagini in timp real din toata lumea, foto din toate orasele turistice din lume cu google earth.
  Afla cu harta lumii online pozitia pe harta a celor sapte continete ale lumii, si anume:
  America de Nord, America de Sud, Europa, Africa, Asia, Australia si Antartica.
  Imagini din satelit despre Ukraina / Ucraina si federatia Rusia / Russia

 • In prezentare pe harta politica se poate vedea ca Turcia este situata in Peninsula Arabiei, intre Asia de Vest si Tracia de Est. Pe harta politica a Turciei veti gasi cele mai importante orase ale tarii, cum ar fi, capitala care este Istanbul, dupa care: Ankarra, Izmir, Adana, Bursa. Pentru destinatii turistice si de vacante Turcia este renumitapentru acest domeniu, si veti putea vedea pe harti multe orase din turcia pe harta turistica, sau pe harta geografica turcia.

 • Polonia harta interactiva imagine satelitara cu strazile si orasele din Varsovia Polonia. Polonia este situata in partea nordica a Europei Centrale, avand iesire la Marea Baltica asa cum se poate vedea pe harta politica. Tara ii are ca vecini pe harta la nord Marea Baltica, Germania in partea de vest pe harta, Lituania la nord-est, Belarus si Ucraina la est pe harta, iar in zona de sud pe harta Republica Ceha si Slovacia. Principalele orase polonia sunt, capitala Varsovia la care se alatura Lodz si Cracovia.
 • Daca vreti sa cunoasteti Rusia, priviti harta politica si veti gasi tara situata pe o suprafata mare din Europa de Est si Asia de Nord. Pe harti vecinii cu Rusia sunt: Marea Barents, Norvegia la nord-vest, Finlanda, Golful Finlandei, Estonia, Letonia, Lituania, Belarus la vest, Ucraina, Marea Neagra, Georgia, Azerbaidjan la sud-vest, Marea Caspica, Kazahstan, Mongolia, China, la sud, Marea Japoniei la sud-est, Marea Okhotsk, Marea Bering la est, Campia Siberiei de Est, Marea Chukchi la nord-est, Marea Laptev, Oceanul Arctic, Marea Kara la nord.

 • Slovenia are o istorie recenta, fiind una dintre tarile desprinse din fosta Republica Iugoslavia, cum se poate vedea pe harta politica, aceasta fiind vecina cu Croatia, alta tara desprinsa din Iugoslavia. Slovenia este situata in centrul Peninsulei Balcanice si are ca vecinii, cum se poate observa si pe harta politica, la sud-vest Golful Trieste, la vest pe harta se gaseste Italia, in partea de nord Austria, cum se poate vedea pe harta politica Ungaria se afla la nord-estul Sloveniei, iar Croatia la sud si sud-est pe harta.

 • Vecina cu Romania, asa cum se poate vedea pe harta politica Bulgaria este situata in Europa in sud-estul Peninsulei Balcanice si are iesire la mare. Pe harta Bulgaria sunt prezentate orasele importante ale tarii si vecinii acesteia. La nord se afla Romania, la vest pe harta Macedonia, Serbia si Muntenegru, Turcia situata la sud-est, la sud pe harta se afla Grecia iar Marea Neagra margineste tara la est. Veti putea afla totul despre bulgaria si mai ales despre turism bulgaria, cautand si pe alte harti cum ar fi harti rutiere, harti turism, harti plaja sau harti despre litoral in Bulgaria.

 • Harta interactiva Constanta, harti interacive cu strazile din Constanta posibilitati cautare, strazi, locatii turistice, localizari trasee din Constanta Constanta, antica colonie greceasca Tomis, este cel mai mare port la Marea Neagra al Romaniei. Din vremea stapanirii romane se mai conserva un emporiu, cu un impresionant mozaic policrom. Genovezii au intemeiat in Constanta, in secolul al XIII-lea, o colonie; tot ei au construit aici un far, care mai poate fi vazut si astazi.
 • Harta politica Luxemburg sau Marele Ducat Luxembrug este o tara cu un statut aparte in Uniunea Europeana si fiind considerata cea mai mica tara din Europa. Luxemburgul este situat in zona de vest a Europei, iar pe harta se poate vedea ca aceasta tara nu are iesire la mare. Tarile invecinate cu Luxemburg sunt prezentate pe harta astfel: la vest Belgia, in partea de est pe harta este Germania si in partea de sud se gaseste Franta.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate