Statiunea Breaza din Romania, Harta statiunii Breaza

Statiunea balneara Breaza este o statiunea balneo-climaterica situata in judetul Prahova din Romania. Dupa cum se poate observa pe harta statiunii Breaza, aceasta se invecineaza la nord cu localitatea Comarnic, in timp ce pe partea din sud are ca vecin orasul Campina. Harta Statiunii Breaza identifica faptul ca statiunea este pozitionata in partea de sud a Muntilor Bucegi, fiind o regiune subcarpatica, statiunea fiind cuprinsa intrea inaltimile 380-450 metri. Pozitionarea exacta, conform hartii statiunii Breaza, se determina dupa coordonatele urmatoare: 25 grade 40 minute longitutinde estica si 45 grade si 10 minute latitudine nordica.
O privire atenta asupra hartii statiunii Breaza din Romania releva faptul ca aceasta este pozitionata relativ aproape de cateva orase importante ale Romaniei, printre care Ploiesti, care se situeaza la o distanta de 43 km si Sinaia, care se despart de doar 24 km.

Statiunea Breaza este privilegiata de faptul ca prin localitate trece Raul Prahova, care intra in statiunea din partea de nord si paraseste localitatea prin partea de sud. De asemenea, fiind o statiunea balneara, in aceasta statiune se gasesc ape minerale sulfuroase, calcice, sodice sau hipotome, ce sunt utilizate in tratarea a o multitudine de afectiuni.
Tot de pe harta statiunii balneare Breaza se poate observa o intindere vasta in care natura s-a desfasurat asa cum a dorit, existand in prezent o zona naturala subt protectie strica. Mai exact, Parcul Brancoveanu. Pe harta statiunii se mai pot observa obiective turistice cu insemnatate istorica pentru statiune, precum Casa de Cultura Iona Manolescu sau Manastirea Sfantului Nicolae.

Harta Statiunea Breaza

Fiind o statiune in dezvoltare, se regasesc un numar semnificativ de pensiuni, case si vile de vacanta moderne, care isi asteapta turistii sa le populeze indiferent de anotimp. De asemenea, in Breaza exista si Hotelul Gclub Breaza, care dispune de o capacitate de 38 de locuri. Preturile pentru toate modalitatile de cazare sunt mai mult decat accesibile turistilor ajunsi in aceasta statiune.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Predeal este orasul turistic din Romania situat la cea mai mare altitudine de pe intreg teritoriul Romaniei, avand altitudinea minima de 1030 metri si altitudinea maxima de 1 110 metri. Orasul Predeal este unul arhicunoscut in special pentru faptul ca acesta este ridicat la rangul de statiune turistica montana, fiind una dintre cele mai apreciate statiuni atat de catre turistii din Romania, dar si de catre turisti straini, venind iarna de iarna mii de persoane din toate zonele Europei.

  • Statiunea Slanic Moldova din Romania este in primul rand un oras ce apartine de judetul Bacau, regiunea istorica Moldova, avand in prezent aproximativ de 5 000 de locuitori. Harta statiunii Slanic Moldova arata faptul ca aceasta se regaseste in partea de sud-vest a judetului Bacau, fiind in fapt o depresiune incojurata de culmi inalte, pe valea raului Slanic. Se poate observa pe harta interactiva faptul ca raul Slanic isi are izvorul la doar 7 km de statiunea Slanic Moldova, mai exact in muntii Sandru Mare.

  • Confort ,stil ,eleganta.Va puteti petrece sarbatorile de iarna la munte,Breaza Prahova.Toate facilitatile (incluzind bucatarie si dining room)Va puteti face rezervarile la:0244343748 sau 0747178572Email info.breaza@hotmail.com

  • Vatra Dornei este un municipiu ce apartine de judetul Suceava din Romania, regiunea istorica Bucovina, asezata in partea de sud a regiunii. Localitatea Vatra Dornei are in acest moment aproximativ 13 000 de locuitori, fiind o localitate celebra datorita faptului ca a fost ridicata la rang de statiune balneo-climaterica, aici fiind aer tonifiant, cat si ape minerale naturale.

  • Sinaia este una dintre cele mai celebre statiuni montane din Romania, atat la nivel national, dar chiar si international, in aceasta statiune venind pentru vacanta de iarna turisti straini din extrem de multe tari, precum Ucraina, Rusia, Ungaria sau chiar din tarile occidentale. Statiunea Sinaia este in fapt un oras din Romania, ce apartine de judetul Prahova. Harta statiunii Sinaia releva faptul ca orasul se afla la doar 60 km nord-vest de municipiul Ploiesti si chiar mai aproape de municipiul Brasov, fiind la o distanta de acest municipiu de doar 50 km.

  • Statiunea Durau este una dintre cele mai importante statiuni turistice de pe teritoriul judetului Neamt, aceasta castigand in ultima perioada tot mai multi turisti datorita faptului ca investitiile au fost consistente si constante.

  • Statiunea Poiana Brasov din Romania este una dintre cele mai celebre statiuni montane a Romaniei, bucurandu-se de un numar mare de turisti pe perioada verii cat si pe perioada de iarna, datoritata faptului ca s-au investit sume mari de bani in modernizarea ei, astazi fiind cu siguranta una dintre putinele statiuni luate in considerare de catre orice turist.

  • Statiunea 2 Mai, dupa cum se poate observa pe harta litoralului din Romania, este localizata la aproximativ 6 kilometri de orasul Mangalia inspre nord si la peste 5 kilometri de statiunea Vama Veche, inspre sud. Se poate ajunge in aceasta statiune fie pe calea ferata pana la Mangalia, urmand ca apoi sa fie luat un microbuz pana in statiune, fie pe drumul national DN 39, drum care reprezinta directia Mangalia - Bulgaria.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate