Statiunea Saturn - Harta statiunii turistice Saturn din Romania

Statiunea Saturn este localizata, dupa cum se poate observa si pe harta, foarte aproape de orasul Mangalia si la peste 40 de kilometri distanta de municipiul Constanta. Statiunea turistica Saturn este parte integranta a lantului format din cinci statiuni aflate in sudul litoralului din Romania, fiind o prelungire a orasului Mangalia. Vegetatia din belsug si linistea deplina din statiunea Saturn sunt doi factori care atrag foarte multi turisti aici, turisti care vor avea parte de o vacanta foarte relaxanta.

Plaja statiunii Saturn are la suprafata nisip grosier, fiind delimitata in partea de nord de statiunea Venus iar in partea de sud de orasul Mangalia. In partea sa sudica, plaja din Saturn are foarte multe golfuri artificiale ce patrund foarte multi metri in plaja, facand din zona cu nisip spatii inguste. Inspre nord, spre statiunea Venus, plaja poate sa depaseasca 150 de metri in latime, insa nici golfurile nu mai sunt prezente, dupa cum puteti vedea pe harta. Tot in aceasta zona veti gasi si acele izvoare mezotermale sulfuroase in dusuri. Faleza din statiunea Saturn dispune de foarte multe terase si restaurante pe unde va puteti adaposti de soarele arzator al verii.

In ceea ce priveste locurile de cazare, statiunea Saturn ofera aproape 15000 de locuri de cazare in hoteluri, pensiuni, vile si campinguri. Cele mai multe hoteluri sunt de 2 si 3 stele, fiind numai un hotel de 4 stele si altul de 5 stele. Cel mai luxos hotel din statiunea Saturn se numeste chiar Hotel Saturn si ofera spatii de cazare moderne si servicii de calitate extra. Alte hoteluri care merita amintite in statiunea Saturn sunt hotel Sirena, hotel Cupidon, hotel Balada si hotel Hora. La cele mai multe dintre acestea puteti gasi si baze de tratament moderne unde va puteti trata de mai multe afectiuni.

Statiunea Saturn va ofera unele dintre cele mai frumoase privelisti de pe litoralul din Romania si multiple variante pentru a va petrece timpul liber, transformand vacanta voastra in ceva de neuitat.

Harta interactiva a statiunii Saturn, o statiune de la malul Marii Negre harti preluate de pe google maps.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Statiunea Venus este situata in zona de sud a litoralului din Romania, dupa cum se poate observa si localiza foarte usor de pe harta interactiva cu imagini din satelit a statiunii Venus. Cel mai apropiat oras al acestei statiuni este Mangalia, care este situat la numai 3 kilometri distanta, in timp ce Constanta se afla la peste 40 de kilometri inspre nord.

  • Statiunea Cap Aurora este cea mai recenta statiunea de pe litoralul din Romania, avand un farmec deosebit datorita unei pozitii speciale pe care o ocupa, dupa cum se poate vedea si de pe harta interactiva, dtatiunea de la malul Marii Negre, Cap Aurora este localizata pe o peninsula ce are un aspect de promontoriu ce se ridica din mare. Statiunea dispune de o faleza fragmentata in mai multe golfuri mai restranse, fiecare cu digul sau de protectie.

  • Statiunea Jupiter este una dintre cele mai mici statiuni de pe litoralul din Romania, dupa cum se poate observa si pe harta interactiva a acestei statiuni, fiind localizata la peste 40 de kilometri de municipiul Constanta si la numai 6 kilometri de orasul Mangalia, de care chiar apartine in ceea ce priveste organizarea administrativa. Statiunea Juptier se afla in extremitatea sud estica a litoralului romanesc, lucru ce este vizibil si pe harta interactiva a statiunii. Aceasta este printre cele mai noi statiuni din Romania, fiind pusa la punct abia acum 30 de ani.

  • Statiunea Neptun este localizata pe harta in Romania intre statiunile Jupiter si Saturn, spre sud si respectiv, spre nord. Harta statiunii Neptun ne dezvaluie si faptul ca aceasta se afla la aproximativ 8 kilometri de Mangalia, care este cel mai apropiat oras, si la aproximativ 35 de kilometri de Constanta, punctul de interes maxim al litoralului din Romania. Daca va uitati atenti la harta statiunii Neptun veti putea observa faptul ca aceasta are parte de un dezavantaj, si anuma acela ca un complex de lacuri separa statiunea de plaja, hotelurile de mare. Ce inseamna acest lucru?

  • Statiunea Eforie Nord este a doua cea mai mare statiune de pe litoralul din Romania, dupa statiunea Mamaia, fapt ce poate fi observat foarte usor de pe harta statiunilor, fiind localizata la numai 12 kilometri de orasul Constanta. Lacul Techirghiol, situat in partea de sud vest a statiunii, este renumit datorita proprietatilor sale curative. Pentru a ajunge in statiunea Eforie Nord puteti alege fie soseaua pe unde veti merge 15 kilometri la sud de Constanta, sau 29 de kilometri inspre nord de Mangalia.

  • Statiunea 2 Mai, dupa cum se poate observa pe harta litoralului din Romania, este localizata la aproximativ 6 kilometri de orasul Mangalia inspre nord si la peste 5 kilometri de statiunea Vama Veche, inspre sud. Se poate ajunge in aceasta statiune fie pe calea ferata pana la Mangalia, urmand ca apoi sa fie luat un microbuz pana in statiune, fie pe drumul national DN 39, drum care reprezinta directia Mangalia - Bulgaria.

  • Statiunea Olimp reprezinta una dintre cele mai cautate statiuni din Romania. Aceasta este situata ca o prelungire a statiunii Neptun inspre partea nordica, dupa cum se poate vedea si pe harta interactiva online a statiunii Olimp. Statiune Olimp are un aer occidental datorita arhitecturii hotelurilor, a teraselor si a cluburilor ce se gasesc in aceasta statiune. Faleza din statiunea Olimp ofera turistilor iubitori de soare una dintre cele mai frumoase privelisti spre Marea Neagra, o panorama splendida si de enuitat facandu-si loc in ochii privitorilor.

  • Statiunea Costinesti poarta prenumele de capitala vacantelor estivale din Romania. Dupa cum puteti observa pe harta statiunii Costinesti, aceasta se afla localizata la aproximativ 31 de kilometri la sud de orasul Constanta, pe malul Marii Negre, bineinteles. Tot de pe harta statiunii Costinesti putem observa ca aceasta este invecinata la nord cu comuna Tuzla iar in partea de est e cu marea.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate