Balea Lac - hotelul de gheata - Ice Hotel Romania

Daca ajungi la Balea Lac din Romania si nu ti-ai rezervat un loc de cazare, ai o varianta cu totul indedita. La peste 2.000m altitudine, se afla singurul hotel de gheata din sud-estul Europei, unde turistii pot dormi intr-un confortabil pat de gheata.

Hotelul dispune de cazare in patru camere duble si doua apartamente. Cu toate acestea, constructia are si un incovenient care depinde de vreme. Daca temperaturile cresc, zidurile se topesc. Sezonul acesta, din cauza valorilor ridicate, hotelul de gheata a fost deschis abia de Craciun, iar amatorii de senzatii tari au putut rezerva locuri incepand cu luna ianurie.

In ciuda dificultatilor, majoritatea celor care trec pragul hotelului o fac in calitate de vizitatori. Prea putini raman peste noapte. Chiar daca in camere sunt paturi groase si blanuri pentru frigurosi, acestia se zgribulesc doar la gandul de a innopta intre ziduri de gheata. Insa nimeni nu spune "Nu" unui cocteil la barul hotelului, pe care il poate savura dintr-un pahar de gheata. Iar intre orele 20 si 24, Ice Hotel se transforma intr-un club de noapte, unde Dj renumiti si barmani pregatiti pentru a prepara cele mai sofisticate bauturi ce incalzesc atmosfera la cota 2.000m

In imediata apropiere a hotelului a fost ridicata o biserica de gheata. Aceasta are ca model un vechi locas de cult din localitatea Malancrav din judetul Sibiu, si este decorata cu mobilier si icoane din gheata si zapada. Inedita biserica se poate vizita gratuit. Inaugurarea ei a fost precedata de slujbe de sfintire oficiate de preoti ai Bisericilor Romano-Catolice, Greco-Catolice si Protestante.
La hotelul de gheata de la Balea Lac poti sa bei ceva la bar, poti sa mananci la restaurant si poti dormi la "racoare".

O mica prezentate video pentru Hotelul din Romania care te cazeaza "la rece"

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Prezentare online o harta cu hoteluri din Italia cu posibilitate de rezervare si verificarea disponibilitatii cat si preturile online, din toate orasele sau zonele turistice din Italia.
  Cauta pe Harta Hoteluri Italia hotelul sau orasul din Italia unde vrei sa fii cazat si rezerva-ti o camera online.

 • Statiunea Cap Aurora este cea mai recenta statiunea de pe litoralul din Romania, avand un farmec deosebit datorita unei pozitii speciale pe care o ocupa, dupa cum se poate vedea si de pe harta interactiva, dtatiunea de la malul Marii Negre, Cap Aurora este localizata pe o peninsula ce are un aspect de promontoriu ce se ridica din mare. Statiunea dispune de o faleza fragmentata in mai multe golfuri mai restranse, fiecare cu digul sau de protectie.

 • Mai putin vizitat de turisti, afalti in cautarea unor piscuri greu de cucerit. Muntii Apusenii din Romania ofera toamna un spectacol grandios pentru toti iubitorii turismului montan.

 • Cei care inca nu ati facut o rezervare la hotel pentru a sarbatori sfintele paste, o pot face online chiar in acest moment, totul e sa va adaugati destinatia dorita cat si zilele de sedere si automat se va deschide o harta/pagina cu toate hotelurile disponibile in orasul de destinatie ales.

 • Harta cu Descriere si localizare la cateva hoteluri de doua si trei stele in statiunea turistica montana Predeal Brasov din Romania

  Predeal - Hotel Eden 3 stele este situat intr-o zona montana deosebit de frumoasa si linistita, in zona Cioplea, hotelul Eden 3 stele, pune la dispozitia turistilor facilitatile unei categorii de 3 stele. Capacitatea de cazare este de 32 camere stucturate astfel: 7 camere duble matrimoniale, 3 apartamente, 3 apartamente cu jacuzzi, 2 duplexuri, 17 camere single.

 • Statiunea Eforie Sud este situata in nordul Dealului Tuzla, din Romania fiind localizata intre Marea Neagra si lacul Techirghiol, dupa cum se poate observa si pe harta interactiva a litoralului din Romania, fiind foarte recomandata turistilor datorita tratamentelor cu namol si bailor in apele lacului care pot sa trateze afectiuni diverse. Dupa cum puteti observa pe harta, statiunea Eforie Sud este o statiunea foarte mica pe litoralul din Romania, fiind localizata inspre sudul litoralului, la aproape 20 de kilometri de orasul Constanta, intre statiunilr Tuzla si Eforie Nord.

 • Acunsa in Valea Cernei, statiunea Baile Herculane din Romania te farmeca cu amestecul ei de antic si modern. Mai mult decat atat, ea iti ofera mai multe posibilitati de tratament la izvoarelor sale termale.

 • Statiunea Jupiter este una dintre cele mai mici statiuni de pe litoralul din Romania, dupa cum se poate observa si pe harta interactiva a acestei statiuni, fiind localizata la peste 40 de kilometri de municipiul Constanta si la numai 6 kilometri de orasul Mangalia, de care chiar apartine in ceea ce priveste organizarea administrativa. Statiunea Juptier se afla in extremitatea sud estica a litoralului romanesc, lucru ce este vizibil si pe harta interactiva a statiunii. Aceasta este printre cele mai noi statiuni din Romania, fiind pusa la punct abia acum 30 de ani.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate