Statiuni Balneare, cazare si tratament in Romania

Detalii despre cateva statiunile balneare importante din Romania, informatii cazare, oferte de vacanta si tratament balnear pentru diferite afectiuni in statiuni balneare romanesti. Cea mai buna alegere vacante special de relaxare in statiuni balneare si de tratament in Romania. Oferte la cazare pentru Paste, 8 Martie si 1 Mai

Baile Herculane

Orasul statiune Baile Herculane este situat in sud-vestul Romaniei. Legenda spune ca insusi Hercule s-a oprit aici pentru a se bucura de propietatile apei si pentru a se odihni. Fiind una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime de peste 1848 ani, statiunea Baile Herculane face parte din Parcul Valea Cernei-Domogled. Asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei ii confera un climat agreabil cu importanti factori de cura precum apele minerale termale clorurosodice sulforoase, calcice, iodate care trateaza afectiuni reumatismale ale sistemului nervos periferic, cronice ale aparatului respirator.
Baile Herculane va ofera pachete de vacanta pentru Paste, 8 Martie cat si pentru 1 Mai. clipe de neuitat, relaxare, buna dipozitie, odihna si tratament cu servicii excelente de cazare.

Hotel Ferdinand

Hotelul Ferdinand este situat in statiunea Baile Herculane, pe malul Cernei. Hotelul dispune are in dotare 5 apartamente si 45 camere duble, si mansarda. Camerele sunt dotate cu minibar, televizor color, cablu Tv, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces internet, uscator de par, bai cu cabine proprii de dus, halate de baie, climatizare. Hotelul mai dispune si de un seif pentru pastrarea valorilor personale, spalatorie, parcare auto pazita si supravegheata video. Pentru relaxare si odihna, hotelul Ferdinand mai pune la dispozita turistilor piscina, sauna, centru de fitness, jacuzzi, gradina - terasa in stil romanesc cu foisor, bar, braserie. Unele facilitati ale hotelului sunt contra cost.

Adresa: Piata Hercules 1, Baile Herculane 325200, Romania
Telefon: +40 255 561 121
http://hotel-ferdinand.ro/

Hotel Sara's Sons 3 stele

Este situat in centrul statiunii baleneare Baile Herculane. Hotelul Sara's Sons pune la dispozitia turistilor 6 camere single cu pat matrimonial, 12 camere duble si 3 apartamente confortabile. Toate camerele hotelului sunt dotate cu bai proprii, minibar, aer conditionat, televizor, cablu Tv, telefon. Alte servicii oferite clientilor sunt: seif pentru pastrarea valorilor personale, servicii de secretariat, parcare auto proprie, piscina cu apa termoninerala pentru adulti si piscina cu apa termominerala pentru copii, dotate cu sezlonguri, umbrele, terasa si bar.
Hotelul dispune si de o baza de tratament, care dispune de urmatoarele specialitati, in sectoare distincte si permit in principal urmatoarele proceduri terapeutice:

- tratamente cu apa termala in bazine individuale sau 2 locuri;
- bai galvanice simple si cu dus subacval;
- hidroterapie si bai cu plante;
- fizio-electro-magneto-terapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici,
- interferentiali, magnetodiaflex;
- sauna;
- kinetoterapie, gimnastica medicala, masaje, aerosoli;
- acupunctura.

Adresa: Aleea Teilor 2A, Baile Herculane 325200, Romania
Telefon: +40 745 097 453
http://sarassons.ro/

Covasna

Printre afectiunile pe care le puteti trata in bazele de tratament din Covasna se numara si bolile tubului digestiv, endocrine, aparatului locomotor, ale cailor urinare si ale sistemului nervos. Covasna mai este numita si "Statiunea celor 1000 de izvoare de sanatate", reprezinta o adevarata oaza de sanatate, datorita climatului bland, aerului puternic ionizat negativ, resurselor naturale importante, varietatii resurselor hidrominerale si carbogazoase. Cei mai importanti factori de cura, de care va puteti bucura din plin, sunt apele minerale carbogazoase si mofetele naturale.

Hotel Clermont 4 stele

Hotelul este situat in partea de est a statiunii Covasna, la aproximativ 50m de strada principala, beneficiind de o priveliste incantatoare oferita de muntii impaduriti care il incadreaza pe trei laturi. Hotelul pune la dispozitia turistilor camere single cu pat matrimonial, camere duble, 2 apartamente Senior Suite cu un living si 2 dormitoare si 1 apartament Senior Suite cu un living, 2 dormitoare si terasa. Accesul in camerele hotelului se face pe baza de cartela electronica. Camerele sunt utilate cu baie cu cada si dus, telefon in baie, priza de alimentare aparat de ras, uscator de par, minibar, televizor cu cablu Tv, internet prin cablu si wireless.

De asemeni hotelul mai pune la dispozitie si un seif pentru pastrarea valorilor personale, parcare auto pazita cu supraveghere video, se poate plati cu cardul, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta, servicii de secretariat. Contra cost hotelul Clermont ofera servicii cum ar fi: room service, tratament VIP (buchete de flori, sampanie, fructe), spalatorie, calcatorie, rent a car, transfer de la gara sau aeroport, vanzari suveniruri.

Hotelul dispune si de un centrul de sanatate care se axeaza pe 2 tipuri de servicii:

- de prevenire şi tratare a bolilor cardiovasculare (ameliorarea hipertensiunii arteriale, afectiuni cardio-vasculare, etc.)
- de reincarcare a organismului prin proceduri antistres şi relaxare.
- un centru de fizioterapie, cu sali de tratament si un centru de fitness cu aparatura de ultima ora, avand personal calificat.

Datorita resurselor naturale cu adevarat speciale (gazul mofetic – 98% concentratie de CO2, apele minerale carbogazoase si aerul ionizat) certifica centrul de sanatate a hotelului Clermont drept un hotel de 4 stele axat pe RELAXARE ACTIVA.

Procedurile medicale ce pot fi prescrise in cadrul Centrul de Sanatate Clermont in urma unei consultatii medicale obligatorii sunt:
- bai CO2, mofeta, dus subacval, baie galvanica, aerosoli, curenţi diadinamici, curenţi interferenţiali, curenţi Trabert, magnetodiaflux, raze unde scurte, ultrasunete, microunde, kinetoterapie individuala si de grup, vibromasaj, masaj limfatic, masaj medical, terapie laser.

In cadrul Centrului de înfrumusetare Clermont sunt oferite urmatoarele facilitati si servicii: gimnastica de intretinere in cadrul salii fitness, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, hidromasaj aromatic, terapii si tratamente corporale, tratament facial, masaj de relaxare, masaj facial si decolteu, masaj cu pietre vulcanice, manichiura, coafura, pedichiura.

Adresa: Strada Mihai Eminescu 225A, Covasna 525200, Romania
Telefon: +40 267 342 123
http://clermonthotel.ro/

Danesti - Maramures

Denumit si "Gradina Secreta" cu ape reci de munte, sulfuroase, Danesti din Maramures este recunoscut datorita calitatilor curative ale apelor sulfuroase cu rol deosebit in sanatatea oamenilor. Statiunea dispune de ape de munte sulfuroase ce pot fi utilizate in tratarea unor afectiuni cum ar fi: bolile ginecologice, boli ale sistemului respirator si tratamente ale sistemului perifetic nervos.

Complex Secret Garden 3 stele

Complexul Secret Garden este situat in localitatea Danesti, la aproximativ 15km de Baia Mare, intr-un cadru mirific, la hotarele Maramuresului istoric, complexul impresioneaza atat prin varietatea serviciilor pe care le ofera, cat si prin locatia sa inedita, fiind locul ideal pentru vacante si sejururi departe de aglomeratia oraselor. Hotelul pune la dispozitia turistilor 20 de camere duble si 4 apartamente, care dispun de 2 dormitoare si un living, iar baile din apartamente au jacuzzi. Camerele dispund de tv prin cablu, telefon, uscator de par, telefon in baie, papaci de baie, halat de baie, aer conditionat, internet wireless.

Complexul mai pune la dispozitia clientilor un restaurant foarte elegant cu o capacitate de 150 locuri unde se pot servi preparate culinare cu specific traditional romanesc dar si cu specific international, o terasa cu o capacitate de 150 locuri, 2 piscine - una interioara si una exterioara cu apa dulce incalzita, sauna, sala de fitness dotata ultramodern, teren de sport multifunctional pentru tenis, fotbal, baschet dotat cu nocturna, crama unde se pot degusta cele mai rafinate vinuri.

Hotelul mai dispune si de un centru de sanatate doatat cu 12 incaperi de hidroterapie - meloterapie prevazute cu cazi de hidromasaj ultraperformante, piscina interioara care este incalzita tot timpul anului, un cabinet de masaj care ofera o gama foarte variata de masaje cum ar fi: de relaxare, terapeutic, cu pietre vulcanice, reflexoterapie, anticelulitic, un cabinet ultramodern de cosmetica, doua cabinete de electroterapie, sala de kinetoterapie, un salon coafura.

Adresa: Danesti 61, DJ184A nr 61, Danesti 437328, Romania
Telefon: +40 262 298 036
http://www.secret-garden.ro/

Geoagiu Bai

Baile termale romane isi pastreaza forma din antichitate, fiind construite in actuala localitate Geoagiu Bai, intr-un promontoriu circular cu diametrul de 90-95m. Baile au functionat in doua faze - Germisara si ulterior Termele Dodonei. Baile termale romane Germisara se pastreaza aproape in aceeasi forma ca si in antichitate. Recunoscuta pentru apele termale, mezotermale, bicarbonate, calcice si mgnezice, statiunea Geoagiu Bai este recomandata peroanelor care doresc sa beneficieze de cure externe pentru tratarea afectiunilor aparatului locomotor, sistemului nervos periferic si tulburarilor circulatorii si interne recomandate in cazuri precum gastrita, afectiuni hepatobiliare, alergii sau anemii.

Hotel Germisara 4 stele

Hotel Germisara este situat in centrul statiunii Geoagiu Bai. Hotelul Germisara s-a impus pe piata turismului balnear prin calitatea ridicata a serviciilor devenind o destinaţie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de o astfel de locatie. Este locul ideal pentru organizarea de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate. Hotelul Germisa dispune de 137 camere din care 93 camere sunt cu pat dublu si 44 camere cu pat matrimonial, 6 apartamente cu living si dormitor si un 1 apartament pentru persoane cu dizabilitati.

Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant cu o capacitate de 200 locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, doua lifturi, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate spatiile publice si in camere, doua baruri, terase, birou de informatii, schimb valutar, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj, sala de conferinta de 200 locuri dotata cu viodeoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem propriu de sonorizare, laptop, aer conditionat.

Obiective turistice ce pot fi vizitate sunt: Manastirea Prislop (Hateg – 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus sau Cetatile Dacice – Costesti (la 18 kml Huniazilor, Manastirea Prislop. Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), de Orastie), Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).

Adresa: Strada Germisara Nr.1B, Geoagiu-Bai 335450, Romania
Telefon: +40 254 249 000
https://hotelgermisara.ro/hotel-ro/

Sangeorgiu de Mures

Statiunea balneara "Baile Sarate Sangeorgiu de Mures", este situata la altitudinea de 350m, cu apa minerala radioactiva, calcica, namol terapeutic si baza de tratament, fiind renumita pentru apele sarate si namolul mineral este cunoscuta inca din anul 1880, cand s-a folosit pentru data un bazin amenajat pentru bai sarate, alimentat cu apa dintr-un izvor de suprafata. Profitati de tot ce va ofera aceasta zona si vizitati Castelul Mariaffi construit 1870, rezervatia naturala "Stejarii seculari de la Sangeorgiu de Mures".
O cura de relaxare in inima Transilvaniei

Hotel Apollo 4 stele

Hotelul Apollo este situat in centul statiunii Sangeorgiu de Mures, intr-un complex modern de recreere care dispune de doua structuri de cazare Hotel Apollo 4 stele si Hotel Apollo 3 stele.
Complexul Apollo Wellness Club deschis in luna octombrie 2007, fiind amenajat in stil clasic, avnad in dotare 35 de camere repartizate astfel: un apartament Executive, 6 apartamente Junior Suite, 18 camere duble cu doua paturi, 10 de camere duble cu pat matrimonial.

Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu, internet WI-FI, telefon international, iar camerele Junior Suite sunt echipate cu jacuzzi, si apartamentul Executive dispune de un living amenajat cu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cu cabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi. Toate camerele sunt pentru nefumatori.

Facilitatile hotelului sunt: restaurant cu o capacitate de 150 locuri in care nu se servesc bauturi alcoolice si nu se fumeaza, sali de conferinta dotate cu echipamente moderne, baza de balneofizioterapie Apollo Balneo, Centru Wellness SPA (piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, sauna uscata, umeda, infrasauna, camera rece, Hammam, jacuzzi cu jocuri de lumini, cabinete de masaj, fitness, solar, servicii de estetica, sala de gimnastica, cursuri de inot, aquagym, kids club).
Centrul de agrement in exterior - Strandul Apollo acopera o suprafata de 24.000 mp si cuprinde piscine cu apa dulce cu o suprafata de 2200 metri patrati, bazin cu apa sarata cu o suprafata de 750 metri patrati, mini piscina, locuri de joaca pentru copii, plaja cu sezlonguri, parc, terasa pentru relaxare, servicii de estetica, masaj si intretinere corporala.

Complexul Apollo Wellness Club mai detine si o baza sportiva exterioara cu teren de fotbal cu iarba artificiala si nocturna, terenuri de tenis de camp si de baschet, si baza sportiva interioara echipata cu sala de forta dotata cu aparatura de ultima generatie, sala de gimnastica, piscina cu apa dulce si bazin cu apa sarata.

Adresa: str. Băilor, nr. 1112, 547530, Sangeorgiu de Mures Romania
Telefon: +40 265 319 159
+40 752-011 914
http://www.clubapollo.ro/

Alte statiuni balneare in Romania sunt:
Baile Tusnad, Amara, Baile Felix, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Govora Calimanesti Caciulata.

Pentru mai multe informatii si oferte de cazare puteti vizita Agentia de turism online
www.ocaziituristice.ro

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Harta cu Descriere si localizare la cateva hoteluri de doua si trei stele in statiunea turistica montana Predeal Brasov din Romania

  Predeal - Hotel Eden 3 stele este situat intr-o zona montana deosebit de frumoasa si linistita, in zona Cioplea, hotelul Eden 3 stele, pune la dispozitia turistilor facilitatile unei categorii de 3 stele. Capacitatea de cazare este de 32 camere stucturate astfel: 7 camere duble matrimoniale, 3 apartamente, 3 apartamente cu jacuzzi, 2 duplexuri, 17 camere single.

 • Harta cu localizare si descriere pentru hoteluri importante din Brasov Romania

 • Pentru iubitorii saporturilor de iarna care vor sa isi planifice o vacanta la ski, sanius, etc in Azuga, oferim cateva detalii de localizare si de cazare la hotel sau hoteluri, vile camere la particulari, case de vacanta din Azuga, Brasov Romania. Hoteluri pentru toate buzunzrele cu o clasificare de doua trei sau cinci stele cu o evaluare foarte buna.
  Mai jos va vom prezenta si o lista cu adresa si numarul de contact la toate unitatile de cazare turistica din Azuga Valea Prahovei Romania.

  Azuga - Hotel Larisa 2 stele

 • Hotelul CARMEN **** , situat in statiunea Venus , la malul marii , ofera conditii excelente de cazare, alimentatie, alte servicii, pentrupetrecerea concediului pe litoralul Marii Negre si organizarea de evenimente: conferinte , training , seminarii , cursuri , team buildings,mese festive .- 99 spatii de cazare in camere duble , single si apartamente, toate cu vedere la mare , camere confortabile dotate cu : aer conditionat,cablu TV , internet , telefon , minibar ...- Restaurant , lobby bar , sala de conferinte , beauty salon , salon de masaj , sauna , manechiura , pedichiura , piscina interioa

 • Acunsa in Valea Cernei, statiunea Baile Herculane din Romania te farmeca cu amestecul ei de antic si modern. Mai mult decat atat, ea iti ofera mai multe posibilitati de tratament la izvoarelor sale termale.

 • Cand Vatra Dornei te cheama sa profiti de ultimile straturi de zapada, de linistitea muntilor si de izvoarele ei cu ape minerale, afla ca este locul perfect pentru o vacanta de vis la sfarsit de iarna, sau chiar in plin sezon de iarna daca cei mici vor sa se bata cu bulgari, iar tu ai nevoie de relaxare intr-o statiune balneara.

 • Hotelul Hanul Transilvania dispune de:15 camere cu 2 paturi - €40*/zi cu mic dejun inclus4 camere cu pat matrimonial - €50*/zi cu mic dejun inclus1 apartament lux cu semineu si jacuzzi - €100*/zi cu mic dejun inclus1 apartament lux dotat cu bucatarie proprie completa - €150*/zi fara mic dejunHotelul vã mai ofera:restaurant 32 de locuri, bar, salã de conferintã 80mp, salã agrement, parcare proprie si un turn (foisor) de unde se poate admira panorama Branului.Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu si cabinã dus, TV cablu, minibar si acces Internet.95% din camere au teras

 • Hotel Royal Plaza si Hotel Royal Club din Timisoara se caracterizeaza prin calitatea serviciilor, confort si prestigiu. Ambele hoteluri va pun la dispozitie 28 respectiv 9 camere si 4 respectiv 2 apartamente cu un design special, restaurante cu specific international, dotari moderne de ultima ora, TV color, PAY TV, cablu, internet, telefon international, aer conditionat, minibar, seif, paracare pazita cu camere video. De azi, calatoriile dvs. au un nou nume! Va multumim.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate