Cei mai mari munti

Everest,Nepak/China 8.850 K2,Pakistan/China 8.611 Cele mai mari cascade Angel,Vanezuela 979m Sutherland,Noua Zeelanda 580m Cele mai mari cladiri Turnurile Petronas,Malaysia 452m Turnul Sears,SUA 443m Cele mai mari fluvii Nil,Africa 6.671km Amazon,America de Sud 6.440km CEA MAI MAREADANCIME DIN OCEAN Groapa Marianelor din Oceanul Pacific 10.911m

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Harta interactiva si rutiera cu imagini din satelit pentru Noua Zeelanda, New Zealand, posibilitati localizare orase, strazi, autostrazi sau alte locatii turistice din Noua Zeelanda
  Javascript is required to view this map.
 • Sat de vacanta in localitatea 2 Mai, aproape de plaja; nou deschis. 8 case de vacanta cu camere mari , paturi duble-saltele ortopedice,bai mari (1.5 x 2.7) -cu dus cu apa calda , terase mari(1.5 x 4.5)-cu mese si bancute de terasa. Lenjerii , prosoape, sapunuri, etc. asigurate. Totul e amenajat intr-o armonie perfecta intre rustic si modern. Preturi atractive, in funcunctie de durata si perioada sejurului.

 • 8 casute de vacanta- mari. Fiecare casuta are baie proprie mare (4 mp) cu dus cu apa calda,camerele sunt mari dotate cu : paturi duble-1. 6 x 1. 9,saltele ortopedice , prosoape , sapun, lenjerie noua , televizoare color,cablu tv., frigidere, terasa mare-4. 5*1. 5, mese si bancute pt. terasa.Casutele au 2 locuri de cazare fiecare. Casele sunt izolate in totalitate. Zona in apropierea plajei. Preturi atractive!!!(Negociabile)Tel.:0747339306/0743337040http://www.govoyage.ro/cazare/Cazare-Litoral,-Sat-de-vacanta-2-Mai-ac70.aspxPret: 0,00 $

 • Muntii Bretcu Oituz fac parte din Carpatii Orientali din Romania, mai exact din zona Carpatilor de Curbura. Informatiile despre acesti munti nu se regasesc in cantitati foarte mari, insa mai jos puteti gasi o harta foarte utila a muntilor Bretcu Oituz. Sa vedem cateva date despre localizarea muntilor Bretcu Oituz.

 • Hartile online sunt mult mai usor de folosit decat cele clasice, iar pe langa acest aspect se poate afirma ca sunt si mai usor de achizitionat, insa nu acestea sunt cele doua avantaje de care aminteam in titlu.

 • Daca vreti sa cunoasteti Rusia, priviti harta politica si veti gasi tara situata pe o suprafata mare din Europa de Est si Asia de Nord. Pe harti vecinii cu Rusia sunt: Marea Barents, Norvegia la nord-vest, Finlanda, Golful Finlandei, Estonia, Letonia, Lituania, Belarus la vest, Ucraina, Marea Neagra, Georgia, Azerbaidjan la sud-vest, Marea Caspica, Kazahstan, Mongolia, China, la sud, Marea Japoniei la sud-est, Marea Okhotsk, Marea Bering la est, Campia Siberiei de Est, Marea Chukchi la nord-est, Marea Laptev, Oceanul Arctic, Marea Kara la nord.

 • Italia este a treia si cea mai afectata tara din Europa după China si Coreea de Sud infestat cu asa numitul coronavirus 2019-nCoV. Va prezentam o harta unde se poate vedea zonele din Italia unde s-au inregistrat cazuri de infecții cu coronavirus. Piemont, Lazio, Emilia-Romagna, Lombardia si Veneto, zone care pentru moment este bine sa fie evitate.

  Italia este a patra cea mai afectata tara din lume de epidemia provocata de noul virusul 2019-nCoV aparut in Wuhan China.

 • Muntii Rarau Giumalau se gasesc in Romania si reprezinta o zona puternic dezvoltata din punct de vedere turistic in cadrul Carpatilor Orientali, fiind o grupa muntoasa ce include 2 mari masive legate intre ele: Giumalau si Rarau. Acesti munti fac parte din muntii Bucovinei, fiind localizati inspre nordul Carpatilor Orientali, scaldandu-se in vaile intinse ale Bistritei si ale Moldovei.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate