Oferta cazare in orasul BRASOV

In orasul BRASOV, zona centrala, ofer GARSONIERA-etaj 3/3 mobilata si utilata, pentru cazare de scurta sau mai lunga durata.
Locuinta se afla situata echidistant fata de Centrul Civic si Centrul Vechi al Brasovului, in apropierea Teatrului Dramatic.

Facilitati de cazare:
- Centrala termica de apartament.
- Televizor, cablu tv.
- Bucatarie echipata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, vesela.
- Aspirator ultrasilentios.
- Fier de calcat, masa pentru calcat.
- Parcare auto in conditii de siguranta, in curte, la vedere de la ferestre.

Pret cazare: 100 lei/zi, negociabil functie de durata cazarii.
Pentru informatii si rezervare, tel: 0745/668683.
Click pe Informatii Turism Brasov pentru a afla mai mule informatii turistice si de cazare din Brasov, cat si multe atractii turistice ce pot fi vizitate.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • In orasul BRASOV,central,la etajul 3 din 3,ofer GARSONIERA mobilata, utilata,pentru cazare de scurta durata.
  Locuinta se afla situata echidistant fata de Centrul Civic si Centrul Vechi al Brasovului,in apropierea Teatrului Dramatic,al magazinului universal Star si a pietei agroalimentare centrale.
  In imediata apropiere se afla:magazin alimentar,brutarie
  ,pizzerie,patiserie,farmacie.
  La nici 200 metri gasiti o rotiserie,apoi restaurant.
  Statie de benzina la 500 metri.
  Catre sediile structurilor oficiale distanta se masoara in cateva minute de mers pe jos.
  Pentru a ajunge la pietonalul din Centrul Vechi sau spre Parcul Central, plimbarea poate dura cel mult 8-10 minute.

 • In statiunea montana POIANA BRASOV ofer garsoniera-etaj 1/3-pentru cazare de scurta sau mai lunga durata. Spatiul este dotat cu:geam termopan,televizor la cablu,frigider,cuptor cu microunde. Baia(proprie) este cu dus,apa calda livrandu-se nonstop. Pretul pe noapte este de 80 lei pentru doua persoane,negociabil in cazul unei sederi prelungite. Pentru informatii suplimentare sau rezervari sunati la telefon: 0745-668683.

 • BRASOV- Central,ofer GARSONIERA complet mobilata,utilata,pentru cazare de scurta durata. Termopan,CT,televizor la cablu,aragaz. Zona linistita. Se factureaza. Tel:0745668683. Pret: 90,00 RON

 • POIANA BRASOV- Ofer garsoniera placuta pentru cazare de scurta durata. Termopan,tv la cablu,frigider,cuptor microunde. Apa calda nonstop. Se factureaza. Tel:0745668683. Pret: 75,00 RON

 • In statiunea montana POIANA BRASOV,la etajul 1 din 3 al unui bloc de garsoniere(zona Hotel Ruia,Miraj),ofer cazare in regim hotelier.
  Spatiul are in compunere:antreu(in care sunt amplasate frigider,cuptor microunde,cafetiera,vesela minimala),baie cu dus(apa calda este in permanenta) si camera(pat dublu,fotoliu extensibil,televizor legat la cablu,dulap,masa).Geam termopan.
  Pret cazare 1-2 persoane: 80 lei/zi.
  Pot fi contactat telefonic la numarul:0745/668683.

 • In BRASOV si POIANA BRASOV ofer cazare de scurta durata in apartamente bloc cu 1 sau 2 camere mobilate,utilate. Comfortul termic asigurat. Preturi rezonabile. Tel: 0745668683.Pret: 0,00 $

 • Cazare Brasov in apartamente cu doua camere in regim hotelier mobilate si utilate, bucataria functionala, capacitate 4 persoane. Preturile sunt negociabile in functie de numarul zilelor de sedere. Pret orientativ 35 de euro / zi indiferent de numarul persoanelor cazate. Ofer de asemenea servicii rent a car Brasov.

 • Pentru cei ce doresc sa petreaca cateva zile frumoase si linistite in Brasov, noi va oferim cazare intr-un apartament de 4 camere, modern utilat si mobilat.Apartamentul este situat in apropiere de gara si la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate