Harta interactiva Arad

Aradul este un oras vechi de pe raul Mures din 1131. Incinta cetatii sale datand din secolul al XVI-lea fiind reconstruita intre 1698 - 1701 de printul Eugeniu de Savoia, adapostand un complex de cladiri baroce din secolul al XVIII-lea. Cel mai impresionant edificiu al Aradului este Palatul Culturii, azi fiind Muzeul Judetean, cu 300 incaperi care combina o diversitate de stiluri arhitectonice. In Castelul Macea care se afla la 25km de Arad, a fost construit in 1724 de boierul Mihai Cernovici, au mai fost amenajate Muzeul de Etnografie, Muzeul de Botanica si Muzeul Caricaturii Romanesti.
Javascript is required to view this map.
Harta interactiva geografica si rutiera a orasului Arad, care ofera posibilitatea de a localizare sau stabilire trasee rutiere prin orasul Arad din Romania. Harti interactive online oferite de googlemap.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Harta interactiva online cu imagini si trasee rutiere din satelit pentru orasul Deva din Romania ofera harta strazilor si oraselor invecinate din Deva.
 • Harta interactiva si rutiera din Norvegia, harti interactive cu strazi, orase din Norvegia, posibilitati stabilire sau localizare trasee in norvegia, harti interactive online a Norvegiei, Norge.

  Norvegia, harta interactiva online

  cu harti.technorati.ro
  Javascript is required to view this map.
 • Oradea, este situata de 12km, cel mai mare oras al provinciei Crisana, este principala poarta de intrare in Romania dinspre vestul Europei. Admiram aici Catedrala Ortodoxa, cunoscuta sub numele de Biserica cu luna, deoarece turla sa adaposteste un orologiu si un mecanism care indica si fazele lunii, Catedrala romano-catolica Sfanta Maria, Palatul episcopal romano-catolic, azi fiind Muzeul Tarii Crisurilor, Biserica romano-catolica Sfantul Ladislau, Sinagogo, Palatele Vulturul Negru, Apollo, Ullmann.
 • Harta, harti interactive online, din Madrid, harta rutiera cu strazi si autostrazi din Madrid Spania, localizare pe harta cu imagini din satelit, trasee sau destinatii turistice din Madrid, harti interactive preluate din googlemap oferite de catre harti.technorati.ro. Afla cu harta interctiva online pozitia orasului Madrid in Spania si unde se gaseste Madridul in Europa.

  [gmap zoom=11 |center=40.422905827972
 • Harta interactiva Constanta, harti interacive cu strazile din Constanta posibilitati cautare, strazi, locatii turistice, localizari trasee din Constanta Constanta, antica colonie greceasca Tomis, este cel mai mare port la Marea Neagra al Romaniei. Din vremea stapanirii romane se mai conserva un emporiu, cu un impresionant mozaic policrom. Genovezii au intemeiat in Constanta, in secolul al XIII-lea, o colonie; tot ei au construit aici un far, care mai poate fi vazut si astazi.
 • Cluj - Napoca este un oras adevarat occidental. Fosta cetate dacica Napoca a devenit, in timpul stapanirii romane, municipium si apoi colonie; in 1316 a dobandit rangul de civitas. Dupa 1407 s-a ridicat centura de aparare a cetatii; pe un deal s-au pastrat ruinele fortificatiei austriece Cetatuia 1715 - 1735. Centrul orasului este dominat de catedrala roamano-catolica Sfantul Mihail, care a fost construita in secolele XIV - XV in stil gotic, cu un turn neogotic, avand o inaltime de 80m, inaltat in secolul al XIX-lea.
 • Harta geografica interactiva din Vatican vazut din satelit, afla pe hrta pozitia geografica in Europa a statului Vatican din Italia, un mic oras stat in stat monarhic eclesiastic care este condus de Papa. Harta iti ofera posibilitatea de stabilire sau calculare zone sau tresee turistice prin Vatican. Harti interactive oferite de googlemaps.
  Javascript is required to view this map.
 • Harta satelitara interactiva auto si geografica, localizari strazi, autostrazi diverse zone si orase din Danemarca. Cautare trasee auto, stabilire intinerarii turistice prin Danemarca.

  Harta Danemarca, Harti Interactive Danmark


  Javascript is required to view this map.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate