Sistemul de Navigatie auto Gps model Smailo Joy V2 de 4,3"

Ma gandesc ca putini sunt cei care sunt dispusi sa investeasca peste 600-700 de lei intr-un sistem de navigatie gps. Trebuie sa spun ca multi dintre noi nici nu avem nevoie de astfel de dispozitive scumpe care sunt dispuse sa ne ofere mai multe detalii si informatii decat avem noi nevoie in mod normal. Astfel consider ca nu are rost sa dam prea multi bani pe un GPS daca obisnuim sa calatorim mai rar si doar prin tara.

Despre un astfel de GPS vom vorbi in acest articol si mai exact despre Smailo Joy V2 care poate fi cumparat pentru nici mai mult nici mai putin de 300 de lei.

Ecranul este unul TFT LCD are o diagonala de 4.3 inch si o rezolutie de 480 x 272. Procesorul Mediatek 3351 depaseste cu mult minimul necesar al cerintelor avand o frecventa de 468 MHz. Memoria RAM este de asemenea mai mult decat suficienta pentru un GPS decent Smailo Joy V2 bucurandu-se de 128 MB RAM. Memoria interna este de 4 GB insa aceasta capacitate poate fi marita pana la 16 GB prin intermediul unui card microSD.

Sistemul de operare este unul obisnuit si anume Microsoft Windows CE 6.0. Programul de navigare al acestui dispozitiv este Mireo Black Edition 3.1 si dispunem de harta gratuita pentru tara noastra.

Un lucru care imi place foarte mult la acest sistem de navigatie este designul. Combinatia dintre culorile negru si gri ii ofera un design modern si atractiv. Aceste doua caracteristici sunt sustinute si de catre faptul ca designul este unul Ultra slim. Totodata datorita designului acesta poate fi folosit nu numai in masina ci si modul Pieton cu ajutorul caruia putem explora la pas locurile in care nu putem ajunge cu masina.

Daca obisnuim sa mergem cu masina la anumite lacuri la pescuit atunci trebuie sa cumparam acest GPS. Zic asta deoarece la achizitionare acesta vine incorporat cu o baza de date care contin anumite locatii de interes printre care trebuie sa mentionez si faptul ca avem informatii despre aproximativ 250 de balti si locuri de pescuit din intreaga Romanie.

Atunci cand depasim limita de viteza sau cand ne aflam pe o banda gresita GPS-ul ne va avertiza si astfel reducem riscul de a fi amendati. De asemenea suntem informati si despre camerele de radar fixe existente pe ruta noastra.

In ceea ce priveste celelalte caracteristici ale acestui dispozitiv trebuie sa spunem ca putem asculta muzica si viziona fotografii si videoclipuri pe acest GPS. De asemenea Smailo Joy V2 mai este dotat si cu un Calculator si cu un Convertor de unitati de masura.

In final nu pot spune decat faptul ca Smailo Joy V2 este un sistem de navigatie gps ieftin si bun.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Dupa cum se discuta in majoritatea forumurilor de specialitate pana acuma diagonala reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale unui sistem de navigatie GPS auto. In general gps-urile auto au diagonale incepand de la 4,3 inch pana la 7 inch. In acest articol vom prezenta un GPS cu diagonala de 7 inch cu o rezolutie de 800x480 mai exact modelul Smailo HD x70 Mondo.

 • Daca in ultima vreme am vorbit mai mult despre GPS-uri marca Garmin, Mio si Becker in acest articol m-am gandit ca ar fi timpul sa mai prezentam un dispozitiv gps fabricate de catre cei de la Evolio. Am ales sa prezint dispozitivul gps Evolio Mini deoarece am vazut ca majoritatea persoanelor care l-au cumparat au fost multumiti lasand review-uri pozitive pe site-ul unde este pus la vanzare.

 • Compania Taiwaneza Mio obisnuieste sa impresioneze clientii sai de fiecare data cand lanseaza un nou sistem de navigatie gps. Astfel, avantajul dispozitivelor Mio este acela ca pe langa faptul ca sunt performante acestea se afla si la un pret relativ ieftin.

  In acest articol vom vorbi despre GPS-ul Mio Spirit 495 care poate fi cumparat pentru pretul de aproximativ 750 de lei.

 • Pentru ca nu am mai vorbit de ceva timp de un GPS marca Navon am ales in acest articol sa fac un review dispozitivului Navon N675 Plus BT. Acesta poate fi cumparat pentru aproximativ 650 de lei si majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de achizitia facuta.

  Displayul este TFT LCD si are o diagonala de 5.0 inch precum si o rezolutie de 480 x 272 pixeli. Trebuie sa spunem totusi faptul ca rezolutia este un aspect de care s-au plans mai multe persoane care au cumparat dispozitivul. Acesta are un numar de culori de 65000.

 • Va prezentam sistemul gps auto marca Serioux model UrbanPilot Q4752 cu diagonala de 4.3 inch gadget oferit de aceeasi Serioux insa de data aceasta acesta versiunea cu diagonal display-ului de 4.3 inch. Sistemul de navigatie gps despre care vom vorbi este Serioux UrbanPilot Q4752 care la momentul de fata se afla la pretul de 170 de lei cu doar 30 de lei mai putin fata de precedentul de 5”, fapt care datorita marimii display-ului este mult mai cautat.

 • GPS Serioux model SmartTour ST 5500 cu android un sistem de navigatie pe gusturile celor pretentiosi. Mai exact vom vorbi despre sistemul de navigatie Serioux SmartTour ST5500 care vine dotat cu un sistem de operare Android, mai exact versiunea 4,1.
  Pana la partea de software trebuie sa va prezentam mai intai partea tehnica a acestui gadget Serioux SmartTour ST 5500. Astfel incepem cu displayul care este unul de 5 inch si care are o rezolutie de 800 x 480.

 • Multi soferi isi doresc sa aiba in masina un sistem de navigatie gps pentru a le face calatoriile mai usoare si mai placute insa nu toti isi permit un astfel de gadget. Cu toate ca in general GPS-urile pot fi cumparate pentru preturi nu prea ridicate insa nu este dispus oricine sa investeasca o suma prea mare de bani pentru un sistem de navigatie.

 • La fel cum si pentru telefoanele mobile avem o multime de accesorii disponibile la fel si in cazul sistemelor de navigatie gps putem alege sa cumparam unul dintre accesoriile foarte utile disponibile momentan. In acest articol vom detalia despre accesorii folositoare pentru GPS-ul nostru.

  Suportul Auto

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate