Gps Smailo

Descriere, informatii despre sistemele de navigatie auto marca smailo, dispozitive gps marca smailo, afla totul despre navigatie gps de la modelul smailo.

Sistemul de Navigatie auto Gps model Smailo Joy V2 de 4,3"

Ma gandesc ca putini sunt cei care sunt dispusi sa investeasca peste 600-700 de lei intr-un sistem de navigatie gps. Trebuie sa spun ca multi dintre noi nici nu avem nevoie de astfel de dispozitive scumpe care sunt dispuse sa ne ofere mai multe detalii si informatii decat avem noi nevoie in mod normal. Astfel consider ca nu are rost sa dam prea multi bani pe un GPS daca obisnuim sa calatorim mai rar si doar prin tara.

Despre un astfel de GPS vom vorbi in acest articol si mai exact despre Smailo Joy V2 care poate fi cumparat pentru nici mai mult nici mai putin de 300 de lei.

Sistem de navigatie gps model Smailo HD x70 Mondo 7”

Dupa cum se discuta in majoritatea forumurilor de specialitate pana acuma diagonala reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale unui sistem de navigatie GPS auto. In general gps-urile auto au diagonale incepand de la 4,3 inch pana la 7 inch. In acest articol vom prezenta un GPS cu diagonala de 7 inch cu o rezolutie de 800x480 mai exact modelul Smailo HD x70 Mondo.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate