Colaborare

Cautam colaboratori in toata tara care pot forma grupuri de elevi ,studenti , adulti pentru vara 2007 locatie Costinesti ,conditii de cazare bune. Comison foarte atractiv .Mai multe detalii 0722283773.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Cautam colaboratori in toata tara care pot forma grupuri de elevi ,studenti , adulti pentru vara 2007 locatie Costinesti ,conditii de cazare bune. Comison foarte atractiv .Mai multe detalii 0722283773. Dorim colaborarea cu cat mai multe persoane (scoli,licee,administratori de camin ,invatatori,profesori).Dorim agentiile de turism sa ne contacteze . Va multumim . Casute Perla Costinesti

 • Apartament 3 camere de inchiriat la Sinaia (zona hotel Mara) de sarbatori – Craciun/Revelion minim 4 nopti. conditii bune . AVANTAJOS !!!DETALII lA TEL.: 0740/879787, 0244/311504

 • Statiunea Costinesti poarta prenumele de capitala vacantelor estivale din Romania. Dupa cum puteti observa pe harta statiunii Costinesti, aceasta se afla localizata la aproximativ 31 de kilometri la sud de orasul Constanta, pe malul Marii Negre, bineinteles. Tot de pe harta statiunii Costinesti putem observa ca aceasta este invecinata la nord cu comuna Tuzla iar in partea de est e cu marea.

 • Cautam agent de turism cu brevet de turism pentru colaborare, eventual angajare.Contact : travel.agent@personal.ro

 • Cautam agent de turism cu brevet de turism pentru colaborare, eventual angajare.Contact : travel.agent@personal.ro

 • Inchiriez cabana in Muntii Parang, 6 camere,3 bai, sala de mese sala de biliard.Tarife:30 ron/pers. pt grupuri <10 persoane, si 25 ron/pers. pentru grupuri >10 persoane.Organziam mese festive de Craciun, Revelion, Paste.Relatii la tel. 0726402103/0765411239 sau vizitati site www.cabanacristianu.piczo.com pt mai multe detalii.

 • Daca iti doresti o vacanta reusita si vrei sa iesi putin din cotidian si dintre granitele romanesti, nu trebuie sa ajungi prea departe. Bulgaria vecinii de la sud de Dunare au un turism bine dezvoltat si te pot rasfata cu servicii de foarte buna calitate. Harta Bulgariei este intesata de obiective turistice impresionante si poate sa faca fata atat cerintelor iubitorilor de vara, mare, soare si nisip cat si cerintelor celor care iubesc sa alunece pe zapada.

 • Ai nevoie de un job part-time online la domiciliu? Te indrum spre un job flexibil, fara program fix, fara contract, fara obligatii, indiferent de varsta,studii, pregatire,locatie! Castig 25 % din vanzarile proprii si 10 % BONUS din vanzarile persoanelor inscrise de TINE! Cosmetice Parfumuri Bijuterii (multe altele).
  Ptr detalii contact me 0766.133.513 & YM flory_carmen63
  Cod necesar la inscriere: EM93OmYg
  Daca doresti mai multe detalii despre firma viziteaza site-ul meu
  http://sites.google.com/site/jobonlineladomiciliultau
  acolo vei gasi toate detaliile

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate