Sistemul GPS Garmin Nuvi 2797LMT de 7 inch

Nu am mai vorbit de mult de un sistem de navigatie aflat la pretul de peste 700 de lei. In acest articol am decis sa ne reintoarcem in tabara GPS-urilor scumpe si vom vorbi despre dispozitivul gps Garmin Nuvi 2797 LMT care poate fi cumparat pentru suma de aproximativ 1,400 de lei.

La un astfel de pret v-ati dat seama probabil din start ca diagonala display-ului este una cat mai mare. Astfel acesta se bucura de un display color cu touchscreen cu o diagonala de 7 inch si o rezolutie de 800 x 480 pixeli.
La fel ca in cazul multor GPS-uri scumpe nu ni se prezinta prea multe detalii tehnice. In cazul GPS-ului nostru nu gasim nici o mentiune legata de memoria interna sau de memoria RAM dar nici de procesor. Totusi dupa pretul sau deducem faptul ca acestea se ridica la nivelul asteptarilor date de catre pret.

Garmin Nuvi 2797LMT dispune de conexiunea Bluetooth precum si de un port usb pentru a putea fi conectat cat mai simplu la computer pentru actualizarea hartilor.

La capitolul harti GPS-ul celor de la Garmin se descurca foarte bine. Dispunem de intreaga harta a Europei precum si de actualizarea gratuita pe viata a acestora. Programul de navigare al dispozitivului este creat de insusi compania Garmin. Garmin Real Navigation ne ofera o multime de functii foarte utile.

Incepem cu functia Garmin Real Directions. Aceasta este foarte utila atunci cand pornim intr-o vacanta si nu avem o destinatie anume deoarece ne indruma spre anumite atractii turistice aflate in apropiere de locul unde ne aflam.
Pentru a nu fi mereu cu ochii pe displayul sistemului de navigatie dispunem de functia Garmin Real Voice<.b>, o voce cat mai realistica ce ne va ghida atunci cand conducem.

Atunci cand un drum nu este prea sigur pentru a ajunge la destinatie functia Multi Router Preview ne permite sa alegem mai multe alternative pentru ruta noastra. Intersectiile apropiate ne sunt afisate intr-un mod cat mai realistic datorita functiei PhotoReal and Bird's Eye Junction views.
Pentru a sti mereu cand avem un restaurant, o benzinarie sau orice alt punct de interes, functia Up Ahead ne va anunta mereu actualizandu-se in timp ce inaintam spre destinatie.

Cu siguranta ne dorim mereu sa economisim cat mai mult timp si benzina atunci cand calatorim. Cei de la Garmin s-au gandit si la acest lucru si astfel ne bucuram de functia ecoRoute care ne indica cea mai economica ruta.
De asemenea putem apela la comenzile vocale pentru a folosi GPS-ul fapt care ne ajuta mult atunci cand conducem.

Asadar daca dorim un sistem de navigatie gps cat mai performant si inteligent atunci putem alege GPS-ul Garmin Nuvi 2797LMT deoarece dispune de o multime de functii si de o performanta demna de pretul sau.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Continuam seria review-urilor cu un alt GPS marca Garmin la care ne bucuram de update gratuit al hartilor pe viata. GPS-ul despre care vom vorbi este Garmin Nuvi 2495LM si se gaseste la un pret de 700 de lei, in continuare vom incerca sa vedem daca system de navigatie isi merita acest pret.

 • Daca tot am inceput sa vorbim despre sisteme de navigatie ce dispun de actualizare gratuita a hartilor pe viata atunci continuam cu un review al unui dispozitiv care se bucura de aceasta caracteristica. Mai exact GPS-ul despre care vom vorbi este Garmin Nuvi 50LM.

 • Compania Taiwaneza Mio obisnuieste sa impresioneze clientii sai de fiecare data cand lanseaza un nou sistem de navigatie gps. Astfel, avantajul dispozitivelor Mio este acela ca pe langa faptul ca sunt performante acestea se afla si la un pret relativ ieftin.

  In acest articol vom vorbi despre GPS-ul Mio Spirit 495 care poate fi cumparat pentru pretul de aproximativ 750 de lei.

 • La fel cum si pentru telefoanele mobile avem o multime de accesorii disponibile la fel si in cazul sistemelor de navigatie gps putem alege sa cumparam unul dintre accesoriile foarte utile disponibile momentan. In acest articol vom detalia despre accesorii folositoare pentru GPS-ul nostru.

  Suportul Auto

 • Ma gandesc ca putini sunt cei care sunt dispusi sa investeasca peste 600-700 de lei intr-un sistem de navigatie gps. Trebuie sa spun ca multi dintre noi nici nu avem nevoie de astfel de dispozitive scumpe care sunt dispuse sa ne ofere mai multe detalii si informatii decat avem noi nevoie in mod normal. Astfel consider ca nu are rost sa dam prea multi bani pe un GPS daca obisnuim sa calatorim mai rar si doar prin tara.

  Despre un astfel de GPS vom vorbi in acest articol si mai exact despre Smailo Joy V2 care poate fi cumparat pentru nici mai mult nici mai putin de 300 de lei.

 • Cautand un sistem de navigatie inteligent care sa dispuna de cat mai multe functii si sa aiba un pret acceptabil am dat de Mio Spirit 695. Acesta m-a atras inca din start datorita faptului ca ofera actualizare gratuita pe viata a hartilor si astfel scapam din start de grija actualizarii stiind ca vom fi mereu la curent cu noile modificari din trafic.

  Sa zicem ca am mers la un restaurant si ne-a placut foarte mult incat mai dorim sa il vizitam. Cu ajutorul GPS-ului Mio Spirit 695 puteti salva locatia restaurantului pentru ca in viitor sa va fie mult mai usor sa ajungeti la ea.

 • Daca in ultima vreme am vorbit mai mult despre GPS-uri marca Garmin, Mio si Becker in acest articol m-am gandit ca ar fi timpul sa mai prezentam un dispozitiv gps fabricate de catre cei de la Evolio. Am ales sa prezint dispozitivul gps Evolio Mini deoarece am vazut ca majoritatea persoanelor care l-au cumparat au fost multumiti lasand review-uri pozitive pe site-ul unde este pus la vanzare.

 • Sistemul de navigatie Garmin a fost dezvoltat de una dintre cele mai importante companii din industria GPS. Compania omonima se afla in acest business de mai multi ani, asigurandu-se in tot acest timp ca autoturismele sau barcile noastre sa aiba dispozitive capabile sa citeasca harta/harti GPS indiferent de locul in care ne aflam. In plus de cele amintite mai sus, sportivii isi pot urmari traseele efectuate prin intermediul unor astfel de harti, care ii ajuta in mod direct sa isi imbunateasca performantele. Vorbim, desigur, despre dispozitive create de catre aceeasi companie Garmin.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate