Cursuri de calificare si specializare profesionala

Centrul de formare profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de calificare pentru:bucatar,ospatar,barman,vanzator,inspector resurse umane,asistent manager,limba engleza,termopane .Diplome recunoscute national si international!!

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Centrul de formare profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de calificare pentru:bucatar,ospatar,barman,vanzator,inspector resurse umane,asistent manager,limba engleza,termopane .Diplome recunoscute national si international!!

  • Cunoscutul boxer profesionist din toate timpurile Muhammad Ali,nascut in Statele Unite, Kentucky, Louiseville, in luna ianuarie 1942 pe data de 17, acesta suferea de mai bine de 30 ani de maladia Parkinson. In ultima perioada a fost internat in spitalul din Phoenix, Arizona cu pneumonie si infectie urinara. In 1960 si-a inceput cariera profesionala la Roma, iar in 1964 a devenit campion mondial la WBA cand l-a invins pe Sony Liston in runda a 7-a prin K.O. In 1967 a socat Statele Unite prin convingerile sale religioase, astfel refuzand sa satisfaca stagiul militar si sa lupte in Vietnam.

  • B&B PROFESSIONALS, Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii recruteaza urgent personal pentru hoteluri 5 stele in Emiratele Arabe Unite in urmatoarele domenii: Guest Services ManagerCommis ChefFood & Beverage Manager Sales Manager ConferenceAssitent ManagerHotel Night ManagerSous ChefChef de PartieRoom AttendantRestaurant or Food Service Team MemberExperienced ReceptionistCafe SupervisorFront Office ManagerNight ManagerNight ClerkCERINTEexperienta anterioara in domeniul hotelier in posturi similarelimba engleza scris si vorbitcapacitate de a lucra in echipaaptitudini de comunicarePachetul oferit cuprinde:salariu motivantcazare gratuitamasa asigurata in timpul serviciuluiasigurari medicale incluseuniforma de lucru gratuitatransport gratuit catre si de locul de muncaDurata contractului de munca intre 12- 24 de luni+ prelungire.Va puteti inscrie gratuit in baza de date a agentiei online pe site-ul www.bbprofessionals.ro sau direct la sediul agentiei din Brasov, Bd.

  • Hotelul CARMEN **** , situat in statiunea Venus , la malul marii , ofera conditii excelente de cazare, alimentatie, alte servicii, pentrupetrecerea concediului pe litoralul Marii Negre si organizarea de evenimente: conferinte , training , seminarii , cursuri , team buildings,mese festive .- 99 spatii de cazare in camere duble , single si apartamente, toate cu vedere la mare , camere confortabile dotate cu : aer conditionat,cablu TV , internet , telefon , minibar ...- Restaurant , lobby bar , sala de conferinte , beauty salon , salon de masaj , sauna , manechiura , pedichiura , piscina interioa

  • Hotel Royal Plaza si Hotel Royal Club din Timisoara se caracterizeaza prin calitatea serviciilor, confort si prestigiu. Ambele hoteluri va pun la dispozitie 28 respectiv 9 camere si 4 respectiv 2 apartamente cu un design special, restaurante cu specific international, dotari moderne de ultima ora, TV color, PAY TV, cablu, internet, telefon international, aer conditionat, minibar, seif, paracare pazita cu camere video. De azi, calatoriile dvs. au un nou nume! Va multumim.

  • Pe langa deja clasicele GPS-uri, telefoanele inteligente au capatat un segment important de piata in ceea ce priveste calatoria ghidata, deci o aplicatie ce poate fi usor descarcata este alternativa perfecta si totodata gratuita. Prin intermediului unui asemenea dispozitiv conectat la internet iti poti instala o harta online cu o acuratete la fel de mare ca si GPS-ul, deci nu neglija acest aspect mai ales daca detii deja un gadget performant in acest sens.

  • Bucurestiul a fost atestat documentar in 1459, intr-un document emis de Vlad Tepes, care-si stabilise resedinta in aceasta cetate de pe malul Dambovitei. Centrul istoric al orasului conserva ruinele curtii domnesti - Curtea Veche - si biserica domneasca Buna Vestire, ridicata intre 1558-1559. Tot in acest perimetru se gaseau cele mai mari si mai frumoase hanuri ale Bucurestilor, dintre care s-au mai pastrat doar Hanul lui Manuc 1808, propietate a armeanului Emmanuel Marzaian, si Hanul cu Tei construit in 1833, situat intre strazile Lipscani si Blanari, astazi transformat in galerie de arta.
  • RESTAURANTUL SORICA din statiunea turistica Azuga organizeaza masa festiva de revelion la pretul de 230 lei de persoana.Va asteptam cu drag !

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate