Muhammad Ali, campionul lumii la box numai este printre noi

Cunoscutul boxer profesionist din toate timpurile Muhammad Ali,nascut in Statele Unite, Kentucky, Louiseville, in luna ianuarie 1942 pe data de 17, acesta suferea de mai bine de 30 ani de maladia Parkinson. In ultima perioada a fost internat in spitalul din Phoenix, Arizona cu pneumonie si infectie urinara. In 1960 si-a inceput cariera profesionala la Roma, iar in 1964 a devenit campion mondial la WBA cand l-a invins pe Sony Liston in runda a 7-a prin K.O. In 1967 a socat Statele Unite prin convingerile sale religioase, astfel refuzand sa satisfaca stagiul militar si sa lupte in Vietnam. Dupa 3 ani a fost incarcerat si deposedat de titlurile castigate, primind interdicitia de a numai lupta timp de 3 ani si jumatate, iar 1967 a redevenit campion mondial revendicand titlurile de la WBA si WBC, in urma victoriei in fata lui George Foreman castigand meciul prin K.O in runda a 8, meciul desfasurandu-se in Zair, Republica Democratica Congo.
Campionul mondial Muhammad Ali si-a incheiat cariera profesionala in urma infrangerii in fata lui Trevor Berbick in 1981 in Nassau la Queen Elizabeth Sports Centre.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Campionatul mondial de fotbal 2014 se va tine in Brazilia in data de 12 iunie pana pe data de 13 iulie, unde Croatia va fi meciul de debut al Cupei Mondiale din Brazilia 2014.
  Imagini pe harta cu Grupele turneului final pentru Campionatul Mondiala de fotbal din Brazilia 2014
  grupe campoionat mondial 2014

  Imagini pe harta cu programul complet, locul si ora unde se desfasoara meciurile din campionatul mondial de fotbal Brazilia 2014.

 • Harta interactiva online a Statelor Unite a Americii, pozitia geografica si amplasamentul pe harta a oraselor si statelor din Statele Unite ale Americii, Imagini din satelit si localizare pe harta trasee, strazi si autostrazi din America, calculare distantele dintre orasele pe cate doriti sa le vizitati. Imagini din satelit cu harta interactiva din America asa cum o vede googlemaps.
  Javascript is required to view this map.
 • Dresda un oras ce ar trebui inclus in lista oricarui turist in Germania, ii putem spune si un must have in lista cu orase europene vizitate datorita culturii muzicale, istoriei dar si naturii. Dresda este al patrulea oras al Germaniei ca dimensiune si in mod oarecum surprinzator este acoperit de spatii verzi in proportie de peste 60%.

 • In Romania la Curtea de Arges sunt cinstite moastele Sfintei Filofteea, mucenita care si-a daruit viata credintei si ajutorarii celor nevoiasi.

 • Harta geografica interactiva din Washington, harta online cu imagini din satelit a strazilor si autaostrazilor al statului Washington din Statele Unite ale Americii. Posibilitatea de localizare pe harta, pozitia statului Washington cat si statele vecine lui cat si a determina distantele drumului pe autostrada intre state. Harti interactive online cu imagini a strazilor vazute din satelit pentru statul American Washington.
  Javascript is required to view this map.
 • Centrul de formare profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de calificare pentru:bucatar,ospatar,barman,vanzator,inspector resurse umane,asistent manager,limba engleza,termopane .Diplome recunoscute national si international!!

 • Centrul de formare profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de calificare pentru:bucatar,ospatar,barman,vanzator,inspector resurse umane,asistent manager,limba engleza,termopane .Diplome recunoscute national si international!!

 • In urma votului din Marea Britanie, sansele sunt mai mari de a iesi, decat de a ramane in Uniunea Europeana. Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va afecta economia multor tari chiar si a Statelor Unite ale Americii. Speram ca acest efect produs de Marea Britanie sa nu atraga si alte tari sa ia aceasta initiativa impotriva Uniunii Europene. In asteptarea rezultatelor finale, deja moneda Marii Britanii, lira s-a devalorizat dramatic fata de dolar cu aproape 7%. Rezultatul final al brexitului privind soarta Marii Britaniei, se va afla peste cateva ore.

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate