Harta cu programul si grupele din Campionatul Mondial Brazilia 2014

Campionatul mondial de fotbal 2014 se va tine in Brazilia in data de 12 iunie pana pe data de 13 iulie, unde Croatia va fi meciul de debut al Cupei Mondiale din Brazilia 2014.
Imagini pe harta cu Grupele turneului final pentru Campionatul Mondiala de fotbal din Brazilia 2014
grupe campoionat mondial 2014

Imagini pe harta cu programul complet, locul si ora unde se desfasoara meciurile din campionatul mondial de fotbal Brazilia 2014.

program joc CM 2014

Harta cu zilele orele si locurile unde se desfasoara meciurile din Campionatul Mondial de fotbal ce se desfasoara in 2014 in Brazilia.

program de joc Campionat mondial 2014

program de joc CM brazilia 2014

Imagini pe harta cu grupele celui mai fierbinte Campionat Mondial, Brazilia 2014

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

 • Cunoscutul boxer profesionist din toate timpurile Muhammad Ali,nascut in Statele Unite, Kentucky, Louiseville, in luna ianuarie 1942 pe data de 17, acesta suferea de mai bine de 30 ani de maladia Parkinson. In ultima perioada a fost internat in spitalul din Phoenix, Arizona cu pneumonie si infectie urinara. In 1960 si-a inceput cariera profesionala la Roma, iar in 1964 a devenit campion mondial la WBA cand l-a invins pe Sony Liston in runda a 7-a prin K.O. In 1967 a socat Statele Unite prin convingerile sale religioase, astfel refuzand sa satisfaca stagiul militar si sa lupte in Vietnam.

 • Harta cu muntii Piatra Craiului din sud vestul carpatilor orientali, unde se pot vizualiza si grupele muntoase ce inconjoara muntele Piatra Craiului un lant muntos calcaros aflat in partea de sud-vest al Carpatilor Orientali in Romania.

  Grupele muntoase ce inconjoara muntele Piatra Craiului sunt: muntii Iezer-Papusa, muntii Leoata, muntii Fgaras si muntii Taga

  Muntii Piatra Craiului

 • Se spune ca aceasta harta jigneste pe toata lumea dar totusi se pare ca se potriveste, cel putin asa se vorbeste pe internet.
  Potrivit acestei harti putem sa ne facem o idee de cum sunt caracterizate de internautii americani majoritatea tarilor din lume (binenteles sunt vorbe care circula pe internet). dar care se cam apropie de adevar.
  Potrivit acestei harti a rusinii, care se spune ca ar putea jigni pe toata lumea se spune:

  - Despre Franta, Spania si Portugalia aceasta harta ca este o tara de lenesi
  - Despre Rusia se pune ca este "Pustiul".

 • Google Earth este un program care, dupa cum spune si numele, este detinut de celebra companie Google. Trebuie sa stiti insa ca pana in anul 2005 a fost detinut de compania Keyhole insa aceasta a fost cumparata de catre cei de la Google.

  Ce face Google Earth?

  Google Earth este un program care afiseaza imagini din satelit de pe suprafata pamantului. Practic cu acest program puteti vedea orase sau alte asezari si constructii de oriunde pe glob.

 • Dresda un oras ce ar trebui inclus in lista oricarui turist in Germania, ii putem spune si un must have in lista cu orase europene vizitate datorita culturii muzicale, istoriei dar si naturii. Dresda este al patrulea oras al Germaniei ca dimensiune si in mod oarecum surprinzator este acoperit de spatii verzi in proportie de peste 60%.

 • Noua Ordine Mondiala de Manipulare prin Tehnologie, proiectul Blue Beam o teorie a conspiratiei mondiala propusa de Serge Monast, condusa de grupuri de putere financiara si politica, acesta este un plan in curs de desfasurare pentru a ajunge la dominarea lumii, prin mai multi pasi sau mijloace de implementare.

  Asa cum exista mai multe teorii care se suprapun privind natura Noii Ordini Mondiale, asa exista si mai multe credinte despre modul cum se va pune in aplicare:

  Lovitura de stat
  Supraveghere in masa
  Ocultism
  Controlul populatiei
  Controlul mintii

 • Harta cu hoteluri din Spania, posibilitati de rezeravre online, cazare pentru orice hotel din orice oras sau statiune in Spania in functie de buget, posibilitati de a compara preturile de cazare intre hoteluri,
  Harta cu hoteluri din Spania este sugestiva butonul de rezervare va ofera o harta detaliata cat si o galerie cu imagini cu cele mai populare orease din Spania, putand alege exact locul unde doriti rezervare hotel pentru vacanta in Spania beneficiind de promotii sau oferte speciale,

 • Muntii Persani si Magura Codlei reprezinta o grupa muntoasa din Carpatii de Curbura din Romania ce apartine de lantul muntos al Carpatilor Orientali. Dupa cum vedem pe harta, Varful Magura Codlei este cel mai inalt pisc din muntii Persani cu 1292 de metri, iar de aici vine si denumirea acestei grupe montane. Muntii Persani si Magura Codlei sunt situati in sud vestul Carpatilor Orientali si au o dispunere pe directia NNE-SSV, fiind o limita vestica a depresiunii Brasov.

  Muntii Persani se impart in 3 compartimente dupa cum puteti vedea in harta muntilor Persani si Magura Codlei:

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate