Zone din Bucuresti in care se pot gasi oferte de cazare in regim hotelier

Zonele in care se pot gasi oferte de cazare in regim hotelier in Bucuresti
Serviciile de cazare in regim hotelier in Bucuresti au castigat multi adepti in ultimul timp datorita preturilor mult sub cele practicate de hoteluri, dar si a conditiilor excelente de cazare si confort oferite. Tot mai multe oferte apar pe piata de la o luna la alta, incepand de acum cativa ani. Firme de genul celei gasite pe www.regim-hotelier.com vin in intampinarea clientilor cu oferte foarte tentante si de nerefuzat.

De ce sunt cautate apartamentele ce se inchiriaza in regim hotelier

1. preturile practicate sunt competitive cu orice hotel din aceeasi categorie
2. confortul oferit este intotdeauna cu cel putin o stea mai mare decat pretul cerut
3. autogospodarirea este un avantaj major, deoarece apartamentele sunt dotate cu tot ceea ce este nevoie, exact ca in cazul propriei locuinte
4. locatia este un alt factor de decizie atunci cand se inchiriaza camere pentru petrecerea unei vacante.

Cele mai bune zone in care se gaseste cazare in regim hotelier in Bucuresti

Cei care se ofera servicii de cazare in regim hotelier Bucuresti vin in intampinarea clientilor cu locatii diverse care sa acopere gusturile si bugetele oricarui client.

Unde te poti caza in regim hotelier in Bucuresti?

1. In apartamente Piata Unirii - una din cele mai cautate zone datorita faptului ca este situata foarte aproape de kilometrul zero. Fiind un punct reprezentativ pentru capitala, Piata Unirii incanta turistii cu o suprafata foarte mare amenajata cu iarba verde si bancute, dar si cu o priveliste minunata datorata celebrelor fantani arteziene construite de regimul comunist care se intind de la Casa Poporului pana la Biblioteca Nationala.

2. In apartamente Casa Poporului - este una dintre cele mai cautate zone de inchiriere a apartamentelor in regim hotelier datorita privelistei minunate oferite de cladirile din zona, create intr-un stil architectural de exceptie. Arhitectura cladirilor combinata cu fantanile arteziene si privelistea Casei Poporului fac aceasta zona sa fie una de vis.

3. In apartamente Piata Romana - situate putin mai departe de kilometrul zero, ce ofera o priveliste minunata datorita bulevardelor largi care se unesc in aceasta zona. Locatia ofera acces rapid catre orice mijloc de transport, dar si catre punctele de interes turistic ale capitalei: muzee, cluburi, cafenele si parcuri, ce sunt la indemna oricui se cazeaza in aceasta zona.

4. In apartamente Sala Palatului - o alta zona foarte cautata datorita locatiei in care este amplasata, dar si a privelistii oferite. Foarte aproape de parcul Cismigiu, de centrul vechi, dar si de punctele de interes turistic, ofera turistilor toate facilitatile de care au nevoie.

Zonele descrise mai sus sunt situate in jurul kilometrului zero si de aceea preturile practicate de cei care ofera servicii de cazare in regim hotelier Bucuresti sunt putin mai mari decat in celelalte zone ale Bucurestiului. Pentru turistii cu buget mai mic, firmele ce se ocupa de cazare in regim hotelier vin cu oferte variate, in zone situate la distanta mai mare de kilometrul zero. Acest lucru nu este neaparat un inconvenient deoarece exista transport public de noapte (la un interval mai mare de timp) sau taxiuri, iar pe timpul zilei mai multe variante de transport.

Izvor, Piata Alba-Iulia, Iancului, Titan, Cotroceni sau Militari sunt cateva exemple de zone in care cazarea in regim hotelier este o optiune foarte buna, toate acestea aflandu-se la maxim 7-8 km de centrul orasului.
Calitatea serviciilor oferite de firmele ce se ocupa de cazare in regim hotelier Bucuresti este respectata indiferent de locatia apartamentelor oferite spre inchiriere.

Harti.technorati.ro pe Facebook

Informatii turism si Harti online

  • Oferim spre inchiriere garsoniere si apartamente in regim hotelier, locatii moderne, complet utilate si mobilate, aflate in centrul Bucurestiului: Bd. Magheru, Universitate, Sala Palatului, Bd. Unirii, Piata Alba Iulia. Preturi intre 35 si 65 euro pentru 24 ore, facturabil, negociabil in functie de perioada rezervata. Tel: 0721-130 410; 0722-515 165; 0766-370 899;0766-470 373; email: client@rocazare.ro; www.rocazare.ro Pret: 45,00 €

  • Reduceri in Luna August de 5%Cazare in Bucuresti (oferta august 2006)Regim Hotelier - Locatii de Lux - UltracentralGarsoniere: 35 euro/zi Apartamente 2 cam: de la 45 euro/ziPreturile sunt negociabile in functie de perioada.Optional: Transport de la/la aeroport, wireless internet.0722 378 993 sau 0788 878 993Messenger: cazare_bucurestiemail: cazare_bucuresti@yahoo.comwww.rosuites.com

  • Cazare in BucurestiRegim Hotelier - Locatii de Lux - UltracentralInternet, cablu, mobila moderna.Garsoniere: 35 euro/zi Apartamente 2 cam: de la 45 euro/ziPreturile sunt negociabile in functie de perioada.Optional: Transport de la/la aeroport0722 378 993 si 0788 026 354Messenger: cazare_bucurestiemail: cazare_bucuresti@yahoo.comwww.rosuites.comPret: 45,00 €

  • Cazare in regim hotelier in locatii ultracentrale in Bucuresti incepand de la 35 euro/zi Rezervari www.cristalaccommodation.roPret: 35,00 €

  • Cazarea in apartamente si garsoniere in regim hotelier la un standard de 3 stele este o alternativa pentru mijloacele clasice de cazare. Mai spatioase, confortabile, echipate complet, amplasate central in Brasov, acestea va ofera o alternativa viabila de cazare in Brasov.Apartamentele in regim hotelier confera spatiu si intimitate pentru calatoriile dumneavoastra de afaceri sau ca turist. Profitand de oferta noastra veti beneficia de o cazare in Brasov care, pe langa un spatiu elegant in care sa va petreceti noaptea, va pune la dispozitie propriul living-room, baie si bucatarie complet utilata. Preturile de inchiriere ale apartamentelor sunt cu 50% mai mici decat tarifele practicate de hotelurile si pensiunile din Brasov. Apartamentele sunt recent renovate si finisate in cele mai mici detalii. Locatiile sunt sigure, interioarele sunt complet mobilate si echipate modern, amenajate pentru a oferi clientilor nostri tot confortul propriei locuinte.Utilitati:• Bucatarii complet utilate• Tv cu televiziune prin cablu• Sistem Dvd player• Sistem Audio CD• ParcareLa cerere servicii de Rent a Car si curse Shuttle, ghid turistic, traducator.Accommodation Brasov va ofera garantia calitatii, discretie, seriozitate si respect.Tel. mobil: 0722 / 445.865 0721 / 663.181

  • Cazare Brasov in apartamente cu doua camere in regim hotelier mobilate si utilate, bucataria functionala, capacitate 4 persoane. Preturile sunt negociabile in functie de numarul zilelor de sedere. Pret orientativ 35 de euro / zi indiferent de numarul persoanelor cazate. Ofer de asemenea servicii rent a car Brasov.

  • Regim Hotelier in BucurestiDetalii pe site www.rosuites.comGarsoniere la 35 euro/zi si Apartamente 2 cam la 45 euro/ziLocatii complet utilate si mobilate modern. Zone ultracentrale.Preturile negociabile in functie de perioada.Optional: internet, rent a car.0722 378 993 sau 0788 026 354Messenger: cazare_bucuresticazare_bucuresti@yahoo.com

  • Cazare apartamente Bucuresti. Apartamente situate ultracentral , utilate la standard inalt : TV , DVD , internet , cablu TV , bai cu jacuzzi si hidromasaj incepand de la 30 euro/zi.Detalii si rezervari 0720080808 , 0727739378 , 0751090909 .

Harti Recente in Blog

Comenteaza acest post pe harta facebook

Translate